Ajustari pentru concursul de Halloween

Postat de Grampa marţi 13 noiembrie 2012 - 15:33:30
Se vede ca lumea cauta bomboane din greu, iar topurile pentru bomboane si puncte ajung la valori din ce in ce mai mari. Totusi, ele au ajuns la niste valori prea mari, incat a fost nevoie sa investighez ce se intampla.

Se pare ca au fost niste probleme cu personajele pentru petrecere, cele care dadeau 10 puncte si 10 bomboane. Ele nu trebuiau gasite decat o singura data fiecare, pentru o suma maxima de 130 de puncte si 130 de monede. De-asta erau si atat de raspandite. Totusi, se pare ca au putut fi gasite de mult mai multe ori de atat, incat au fost cateva persoane care au urcat spectaculos in topuri. A fost greseala mea aici, nu a lor, pentru ca personajele apareau asa dintr-o eroare de programare. In mod normal, as lasa sa treaca, dar efectul e prea puternic de data asta, incat e nevoie de reparatii.

Asa ca probabil o sa vedeti niste modificari in topuri cat de curand. Nu stiu cat de mari vor fi, dar daca va fi nevoie va fi prelungit si concursul cu cateva zile. Voi mai edita postul acesta cu actualizari. Imi pare foarte rau pentru situatia asta.

EDIT: Am aplicat corecturile pentru puncte si bomboane iar acum topul arata... oarecum altfel. Practic, au fost scazute niste valori colosale de la multi membri. In urma acestor modificari, am decis sa lungesc concursul cu 3 zile, pentru a le lasa ceva timp membrilor sa incerce sa mai recupereze din scor. Prin urmare, concursul se va termina duminica, 18 noiembrie, la miezul noptii.
Comentarii: 2

Comentarii

Ajustari pentru concursul de Halloween 15 nov : 13:35 Reply to this Raporteaza comentariul
ToXicFloWer

Avatar-ToXicFloWer
Dragonul Aerului

Membrul nr. #3962
Comentarii: 3063
Posturi: 3009
Puncte: 2349
Monede: 2590
Miros: Pamant proaspat
Se va organiza si vreun concurs de Craciun,care sa ne ajute sa ne remediem situatia ? -.- personal nu prea pot intra pe Witch din cauza scolii,asa ca adunatul bomboanelor e o misune imposibila -.-

nici semnatura nu mai stiu cum se pune


Re: Ajustari pentru concursul de Halloween 01 dec : 16:28 Reply to this Raporteaza comentariul
***Maili***

Avatar-***Maili***
Ucenic vrajitor

Membrul nr. #5181
Comentarii: 6
Posturi: 1
Puncte: 62
Monede: 310
da eu nu inteleg de unde si cum sa gasesc si sa particip la acest concurs

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup