Revolutia Witch Club incepe!

Postat de Grampa vineri 19 iulie 2013 - 15:53:59
Acum 7 ani, situl nostru drag a luat nastere. Aici ne-am cunoscut cu totii si ne-am imprietenit, am fost alaturi unii de altii la bine si la rau, si ne-am alinat sufletele, impartasind ce aveam mai greu pe suflet, sau chiar din contra, bucuria de a trai pe aceasta lume!
Am ajuns, in limita posibilitatilor, sa ne dam intalnire la diverse activitati, cum ar fi Nijikon sau Otaku Fest si am reusit chiar sa organizam o tabara tematica in Busteni!
Am crescut, ne-am maturizat, suntem mai mari si mai intelepti. Veniti sa ne spuneti daca viata e mai frumoasa fata de ultima oara cand ati accesat siteul! Vrem sa va auzim povestile, amintirile, barfele, sentimentele, parerile!
Hai sa fim prieteni din nou si sa demonstram ca nu am uitat unii de altii!

Aceasta este o revolutie!

Haideti sa luam forumul prin surprindere si sa-l bombardam cu posturi! Regula: trebuie sa postati CU TOTII cel putin o data si sa fiti activi pe cat posibil in acest weekend. Multe surprize vor aparea pe parcursul acestor zile si ramane sa le descoperim impreuna!

De undeva departePentru inceput, a aparut numarul 93 din revista, "De undeva departe". Cu totii stim ca familia e un lucru nepretuit. Dar ce se intampla atunci cand problemele apar tocmai intre membrii familiei? Hay Lin isi pune si ea aceasta intrebare, in timp ce se straduieste sa faca fata unei situatii tensionate intre parintii ei. Cititi mai multe despre asta in revista!

Comentarii: 0


You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup