Forum
| Witch Club -> Forum -> Jocurile Kandrakarului | << Inapoi | Inainte >> | |
| Ai rezista fara... | ||
| >> | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, Haru
|
| Autor | Post | ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | Eu intreb: "Ai rezista fara catelul tau?"Cel care posteaza dupa mine va raspunde cu DA sau NU...apoi la randului intreaba..ai rezista fara....? deci./. AI REZISTA FARA NET? [ Editat Ma iul 13 2010, 02:41 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Fallen_star |
| ||||||||
|
Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1052 Posturi: 105 Puncte: 202 Monede: 50 Miros: Flori de munte | Da! ai rezista fara iubire?
| ||||||||
| Inapoi sus | | ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | NU.. ai rezista fara witchclub?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Satsuki |
| ||||||||
| Vrajitor ![]() Membrul nr. #1011 Posturi: 707 Puncte: 496 Monede: 6680 Miros: Vopsea | Pare . ..super jocul .... o sa particip si eu la el...dar acum nu raspund! [ Editat Ma sep 11 2007, 02:18 ]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Ayaka |
| ||||||||
| Give love a try. Dragonul Aerului ![]() Membrul nr. #1050 Posturi: 2630 Puncte: 2118 Monede: 400 Miros: Lapte si miere | Halloween a zis ... ai rezista fara witchclub? Nuuuuu!Si asa mama nu ma lasa sa ma joc la calculator...doar ca taticul meu ... ma lasa pana vine mami de la servici! taticul meu e un ingeras ... Ai rezista fara ... hmm ... fara serialul Witch?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | da.. Ai rezista fara ANIME-URI?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Diade |
| ||||||||
| Winds of Change Inima Kandrakarului ![]() Membrul nr. #831 Posturi: 4596 Puncte: 3906 Monede: 45115 Miros: Sange | da Ai rezista fara oxigen?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Haru |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #908 Posturi: 3081 Puncte: 3670 Monede: 399 Miros: Levantica | normal ca...nu... ai rezista fara internet?
| ||||||||
| ღC♥sminaღ |
| ||||||||
Discipol avansat![]() Membrul nr. #1027 Posturi: 187 Puncte: 273 Monede: 2730 | Net sau internet e tot aia dar . . . DA as rezista dar nu pentru o perioada lunga de timp ! ! ! Ai rezista fara . . . hainele tale preferate ( normal , cand ai nevoie de ele ) ? ? ?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| diana-chan |
| ||||||||
Discipol al vrajitoarelor![]() Membrul nr. #1117 Posturi: 272 Puncte: 118 Monede: 2180 Miros: Plastic ars | a mai fost intrtebarea asta.nu,nu as rezista nici o zi! ai rezista fara mama ta?
| ||||||||
| Byutzz |
| ||||||||
Discipol al vrajitoarelor![]() Membrul nr. #931 Posturi: 275 Puncte: 173 Monede: 1730 | Bineinteles ca da...peste 10 ani ...Daca l-as avea macar pe tata,sa zicem ca da!Ai rezista fara...scoala?Sa ne gandim,daca n-ar fi scoala,n-ai putea lucra cand vei creste...si daca nu lucrezi,n-ai bani..Si daca nu ai bani..N-ai casa,mancare..Etc
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Diade |
| ||||||||
| Winds of Change Inima Kandrakarului ![]() Membrul nr. #831 Posturi: 4596 Puncte: 3906 Monede: 45115 Miros: Sange | nu Ai rezista fara tine?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Restless spirit |
| ||||||||
| Dragonul Apei ![]() Membrul nr. #934 Posturi: 1328 Puncte: 1615 Monede: 40350 Miros: Plastic ars | Nu prea inteleg intrebarea ta In ce sens? ..asa...ai rezista fara scoala?
| ||||||||
| Fallen_star |
| ||||||||
|
Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1052 Posturi: 105 Puncte: 202 Monede: 50 Miros: Flori de munte | sincer...nu, ptr k nu ash vrea sa nu am cunostintze despre nimik, chiar dak nu e prea placuta te invatza foarte mlte ai rezista fara prieteni? [ Editat Ma sep 11 2007, 05:21 ]
| ||||||||
| sayuri |
| ||||||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1046 Posturi: 309 Puncte: 214 Monede: 2140 | da-i incolo normal k da mereu m-am descurcat singura k dak ma bazam p ei nu ash fi facut nimik ai rezista fara mobil?
| ||||||||
| Restless spirit |
| ||||||||
| Dragonul Apei ![]() Membrul nr. #934 Posturi: 1328 Puncte: 1615 Monede: 40350 Miros: Plastic ars | hummm...nu prea cred... ai rezista fara animale?
| ||||||||
| ღC♥sminaღ |
| ||||||||
Discipol avansat![]() Membrul nr. #1027 Posturi: 187 Puncte: 273 Monede: 2730 | Pai cateodata ma enerveaza dar nu cred ca as rezista chiar daca as avea 15 ani...ai rezista fara limba engleza ( fara sa stii ) ( eu nu stiu prea bine oricum...)
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | nu stiu....da ...as rezista.. Ai rezista fara prieteni?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| sayuri |
| ||||||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1046 Posturi: 309 Puncte: 214 Monede: 2140 | mai uitati-va si la posturile de mai sus fratilor a mai fost intrebarea asta tot yo am raspuns k da nu am nevoie de prieteni ma descurc singuraati rezista fara messenger?
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | BINE SAYURI!MERSI CA NE-AI ZIS!!! Da...as rezista fara mess
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Haru |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #908 Posturi: 3081 Puncte: 3670 Monede: 399 Miros: Levantica | poi...nu stiu ce sa raspund...nu ai scris nik... ai rezista fara parinti?
| ||||||||
| sayuri |
| ||||||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1046 Posturi: 309 Puncte: 214 Monede: 2140 | offf ce tot puneti intrebarea asta?totzi vor trebui sa reziste la un moment dat k nu traiesc vesnic,dar in momentul d fata nu pot rezista pt k depind d ei...gasiti si alte intrebari. poti rezista fara deodorant?
| ||||||||
| Diade |
| ||||||||
| Winds of Change Inima Kandrakarului ![]() Membrul nr. #831 Posturi: 4596 Puncte: 3906 Monede: 45115 Miros: Sange | cum sa nu! ai rezista fara cadouri?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | da...cred Ai rezista fara bijuterii?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Diade |
| ||||||||
| Winds of Change Inima Kandrakarului ![]() Membrul nr. #831 Posturi: 4596 Puncte: 3906 Monede: 45115 Miros: Sange | da Ai rezista ingropata in teme?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| sayuri |
| ||||||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1046 Posturi: 309 Puncte: 214 Monede: 2140 | bineinteles asha soont tot timpul... Ai rezista fara anime-uri??(eu una nu ash rezista)
| ||||||||
| Diade |
| ||||||||
| Winds of Change Inima Kandrakarului ![]() Membrul nr. #831 Posturi: 4596 Puncte: 3906 Monede: 45115 Miros: Sange | eu da. Ai rezista fara rochii?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Iulia |
| ||||||||
| Silver Fairy Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #270 Posturi: 838 Puncte: 713 Monede: 289 | Dap. Ai rezista fara Cola?
| ||||||||
| Hurricane. |
| ||||||||
| Dragon de Energie ![]() Membrul nr. #994 Posturi: 2639 Puncte: 3642 Monede: 55247 Miros: Flori de cires | dapp. Ai rezista fara JETIX?
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| Sango-chan |
| ||||||||
| Intelept in Kandrakar ![]() Membrul nr. #53 Posturi: 957 Puncte: 1133 Monede: 10200 Miros: Lapte si miere | Normal ca da Ai rezista fara ciocolata? >.> [eu nu]
| ||||||||
| Inapoi sus |
| ||||||||
| >> | |