Forum

Witch Club -> Forum -> Witch Site   << Inapoi | Inainte >>
Piata publica
      >>  
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
Autor Post
Grampa
Vi iun 27 2008, 11:25
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
You asked for it... and now it's here! In Piata Publica puteti sa vindeti si sa cumparati semnaturi, avatare si orice alt fel de imagini, in schimbul monedelor. Puteti gasi linkul la meniu, sub Magazin. Inainte de toate, trebuie sa va spun ca pentru artisti am urmarit sa aiba permisiunea de a isi vinde creatiile exact asa cum vor, iar pentru cumparatori posibilitatea de a cumpara imagini in cele mai sigure conditii posibile. Urmeaza un post explicativ LUNG pe care eu recomand sa-l cititi pana la capat pentru ca e un sistem destul de complex!

I. Introducere
Piata publica e organizata ca un mic mall. Fiecare artist isi poate deschide un magazinas pe care cei care cumpara sa-l poata accesa. Membrii pot cumpara imagini gata-facute de la artisti sau pot sa comande imagini, pentru a negocia pretul sau pentru a avea posibilitatea de a alege cum sa arate imaginea dorita. De asemenea sunt posibile schimburi de imagini (adica in loc de monede platesti cu alta imagine) intre artisti care au magazine. Comenzile de semnaturi trebuie validate de moderatori inainte sa fie completate, dar imaginile gata-facute si schimburile nu necesita asa ceva. De asemenea, nu este disponibila incarcarea de imagini pe Witch Club! Trebuie sa folositi tot Imageshack sau Tinypic sau orice alt site de incarcare de poze.

II. Cum se opereaza un magazin
Mai intai trebuie accesat linkul cu Piata Publica. Acolo veti vedea un link in partea de jos a paginii numit "Adauga magazinul tau". Accesandu-l, veti ajunge la o pagina unde trebuie trecut titlul magazinului (maxim 200 de caractere), o descriere si niste optiuni legate de inchiderea magazinului. Voi vorbi despre ele mai tarziu, pentru ca oricum atunci cand este creat magazinul nu poate fi setat sa fie inchis
Odata ce ati salvat magazinul, veti ajunge la o pagina in care veti vedea detaliile pe care le-ati introdus. Sunt inscrise de asemenea comenzile terminate, cele refuzate (mai multe despre asta mai tarziu) si comenzile la care lucrati momentan. Mai jos gasiti niste butoane prin care puteti sa editati detaliile magazinului (exact ca la creere) si sa adaugati imagini gata-facute.
Daca alegeti sa adaugati o imagine gata-facuta, trebuie sa introduceti un nume pentru acea imagine, adresa absoluta a fisierului ei, de genul

http://tinypic.com/imagine.jpg

si pretul in monede al imaginii (se pot da si pe gratis, cu 0 monede). Daca dati pe "Salveaza" o veti vedea intr-o lista pe pagina magazinului vostru, de unde puteti s-o editati sau s-o stergeti.
Mai jos pe pagina, veti vedea o lista cu comenzile in asteptare, adica cele care nu au fost terminate inca. Veti putea sa le verificati prin butonul de langa ele. Sub comenzile in asteptare sunt schimburile de imagini in asteptare, care v-au fost propuse de alti artisti.
Tot mai jos este o lista cu comenzile terminate, daca se permite afisarea acestora (mai jos despre asta).
Daca vreti sa va inchideti magazinul temporar sau permanent, trebuie sa apasati pe butonul "Editare" si sa alegeti optiunea corespunzatoare din cele 3. Daca este deschis, magazinul va aparea pe pagina pietei. Daca este inchis temporar (daca sunteti plecati, de exemplu), va aparea acest mesaj in locul comenzilor curente, si nu vor putea fi puse comenzi noi. Daca este inchis permanent este ca si cum ar fi sters; nu va aparea in lista si nu il va putea accesa nimeni.

III. Cum se cumpara imagini
Clientii pot accesa magazinele de pe pagina pietei pentru a cauta ceva pe placul lor. Imaginile gata-facute sunt protejate. Puteti sa le vizualizati, dar trebuie sa le cumparati pentru a le putea folosi. Puteti face asta apasand pe butonul corespunzator. Pretul este afisat langa fiecare imagine. Daca aveti destule monede, pretul va fi scazut din numarul lor total si veti primi un PM cu imaginea neprotejata (linkul catre ea). De asemenea, proprietarul magazinului va primi monedele si va fi informat prin PM ca imaginea a fost cumparata.
Pentru a face o comanda unui magazin, trebuie sa apasati pe butonul "Comanda". Puteti avea numai o singura comanda activa (care nu a fost inca validata de moderatori) la un moment dat si de asemenea nu puteti face comenzi daca aveti mai putin de 0 monede. Apasand pe Comanda, ori creati o comanda noua, ori ajungeti la comanda activa pe care o aveti. Aceeasi regula se aplica si pentru schimburi de imagini. In legatura cu acestea, veti observa ca daca aveti si voi un magazin deschis, va va aparea butonul "Schimb" la magazinele altora, caz in care puteti sa faceti schimb de imagini, fara monede.

IV. Despre comenzi; ce are de facut clientul si ce are de facut artistul
Intotdeauna se considera client cel care initiaza comanda si vanzator cel care o executa. O comanda este considerata activa atata timp cat nu a fost inca validata de un moderator. Comenzile nu se pot face niciodata pe gratis. Pretul de baza al unei comenzi, care se completeaza automat, e de 50 de monede, dar el poate fi modificat la orice valoare. Si cea mai importanta chestie: daca nu sunteti de acord in totalitate cu conditiile comenzii, nu apasati pe butonul "De acord"!
Ok, acum ca am trecut peste precizarile initiale, va amintesc ca se poate initia o comanda de pe pagina magazinului. De asemenea puteti vedea toate comenzile active pe care le aveti prin intermediul linkului "Comenzile tale" de la pagina principala a pietei.
Deoarece clientul initiaza comanda, el vede primul pagina respectiva. El poate edita partea stanga a paginii, campurile "De acord", "Arata aceasta comanda", precum si caseta in care puteti sa scrieti comanda voastra, adica ce vreti sa faca artistul pentru voi (includeti si imaginile pe care sa le foloseasca si orice altceva mai e nevoie). Caseta cu "Comanda lui ****" nu poate fi editata. Pot doar sa fie adaugate replici noi, care vor avea data si ora adaugate automat langa ele. Casuta cu "Arata aceasta comanda" este in mod original bifata. Daca ramane asa, atunci cand comanda va fi completata ea va aparea in lista cu comenzi terminate a artistului, ca mostra de lucru, impreuna cu imaginile pe care vi le-a creat, protejate desigur. Eu consider ca ar trebui sa fie bifata in afara cazurilor in care, sa zicem, vreti sa comandati o semnatura drept cadou pentru cineva si nu vreti sa stie. Casuta cu "De acord" o bifati numai si numai cand sunteti multumiti de pretul cerut de artist si de imaginile pe care vi le ofera. Apasand pe "Salveaza", comanda va fi creata si va fi adaugata in lista de asteptare a artistului. Din motive de securitate, atunci cand creati comanda, casuta cu "De acord" nu va fi luata in considerare, dar daca o editati ulterior o puteti bifa. De asemenea, atunci cand creati comanda veti plati un avans de 50 de monede (pretul minim) care va va fi returnat in cazul in care nu e completata comanda (mai jos despre asta); de asemenea, daca pretul comenzii va fi mai mic de 50 de monede, vei primi inapoi diferenta dintre avans si pret odata cu completarea comenzii.
Artistii vor vedea comenzile in lista de comenzi active. Apasand pe "Verifica", puteti sa intrati sa vizualizati cererea, sa raspundeti, sa stabiliti pretul si sa aratati imaginile (protejate) clientului. Caseta cu raspunsul vostru urmeaza aceleasi reguli ca si cea a cererii: nu poate fi editata, ci pot fi doar adaugate replici. Pretul poate fi editat dupa bunul plac. Imaginile pentru client pot fi adaugate in caseta din mijloc. Pentru a fi protejate, adresa imaginii trebuie pusa intre taguri speciale, [o] si [/o]. Daca nu le puneti intre tagurile astea, imaginile pot fi furate si noi nu va putem ajuta cu nimic in cazul asta, din pacate. Casuta cu "De acord" trebuie de asemenea bifata doar atunci cand v-ati inteles cu clientul si sunteti amandoi pregatiti sa completati comanda.
Atunci cand ambele casute "De acord" sunt bifate, un moderator va fi instiintat de comanda si o va valida, sau o va respinge (in cazul in care se fac chestii impotriva regulilor pe-acolo). Cine bifeaza o casuta nu poate sa editeze campurile la care are acces, iar daca o debifeaza, celalalt va fi instiintat si va fi debifata si casuta lui (daca e bifata). Pare cam incurcat dar asta e cea mai buna metoda pentru securitate
In cazul in care comanda este validata, artistul va primi monedele negociate, iar clientul va primi imaginile neprotejate prin PM (iar in acele cazuri in care pretul e mai mic de 50 de monede, va primi si diferenta intre avans si pret).
In cazul in care moderatorul respinge comanda, clientul va primi avansul sau inapoi, iar comanda, precum si inregistrarile imaginilor protejate vor fi sterse.
In cazul in care artistul refuza comanda, de asemenea, avansul va fi returnat clientului.
In cazul in care clientul refuza comanda iar artistul inca nu i-a facut nici o imagine, isi va primi avansul inapoi. Daca, in schimb, artistul i-a creat deja o imagine si clientul refuza, avansul ii va fi dat artistului. Aceasta masura a fost luata pentru a preveni comenzile inutile sau malitioase.

Schimburile sunt exact ca si comenzile normale, cu urmatoarele diferente:
- clientul are o caseta in care introduce imaginile pe care le ofera el
- NU e nevoie e interventia unui moderator; cand sunt ambele casute bifate, cei doi primesc mesaje cu imaginile negociate

V. Bune maniere la piata
Desi sunteti liberi sa va valorificati munca asa cum doriti, as vrea sa va ofer niste sugestii care sa fie de folos atat celor care vand imagini cat si celor care cumpara. Sunteti liberi sa urmati sau nu aceste sugestii, dar regulile din josul acestui post trebuie urmate neaparat de toata lumea
Puteti sa scrieti o lista de preturi in descrierea magazinului, in care sa precizati cam cat asteptati sa fiti platiti pentru diverse tipuri de imagini. De exemplu, "Avatare 100x100, 200 de monede. Semnaturi 400x100, 500 de monede. Semnaturi 400x250, 600 de monede". Acest lucru va ajuta clientii sa-si faca o idee despre cat le trebuie ca sa comande ceva de la voi, desi poate veti mai negocia. De asemenea, dupa cum se spune, "Clientul nostru, stapanul nostru", e de asteptat sa faceti orice modificari va sunt solicitate asupra imaginilor comandate de client, pana cand este multumit de rezultat. Chiar va recomand sa stabiliti un pret pentru fiecare modificare ulterioara, pentru a informa clientii cum trebuie. Desigur, daca clientul abuzeaza de chestia asta si refuza sa plateasca in urma unor modificari repetate, puteti contacta un moderator, sau puteti sa nu faceti nimic - ati primit avansul, iar clientul acela nu va putea face o noua comanda la voi pana nu termina cu aceasta.
Pentru ca nu aveti voie sa va faceti reclama la magazin pe site, singura solutie pentru ca totusi sa aratati de ce sunteti capabili este sa puneti o semnatura mica in coltul lucrarilor facute de voi, sau pur si simplu sa va inscrieti numele discret intr-un colt al imaginii.
Clientilor le pot recomanda sa stabileasca de la bun inceput pretul comenzii pe care o negociaza. Asta ca sa fie mai redusa posibilitatea de a vrea sa renunti dupa ce artistul a creat deja o imagine (caz in care se pierde avansul). Este o practica incorecta a unui vanzator ridicarea pretului dupa adaugarea imaginilor, pentru a face clientul sa nu poata plati si sa fie nevoit sa renunte la avans, dar desi nu putem face o regula clara pentru asta, puteti sa apelati la un moderator intr-un asemenea caz, pentru ca poate rezolva situatia. De asemenea va recomand sa salvati pe calculatorul vostru imaginile primite prin PM, in eventualitatea in care sunt sterse accidental de pe serverul pe care sunt gazduite.

Reguli pentru artisti:
- Nu scrieti titluri sau descrieri in care sa apara obscenitati, injuraturi sau orice ar contrazice regulile sitului
- Nu adaugati imagini obscene sau care sunt proprietatea intelectuala a altcuiva
- Sunt permise imagini si linkuri in descrierea magazinului, dar scripturi sau appleturi in Flash si/sau Java raman interzise
- Daca cineva cumpara o imagine de la voi, este interzis sa vindeti aceeasi imagine din nou altcuiva fara permisiunea celui care a primit-o in mod original
- Nu aveti voie sa faceti reclama magazinului vostru nicaieri pe site! Nici la chatbox, nici pe forum, nicaieri! Lasati membrii sa decida daca vor sau nu sa il viziteze.
- Este strict interzis sa stergeti imaginile de pe situl care le gazduieste odata ce au fost cumparate!

- Moderatorii pot sa inchida magazinul vostru si asta va fi pedeapsa in cazul nerespectarii regulilor, alaturi de scadere de puncte/monede, in functie de gravitatea ofensei
- Este interzis sa vindeti imagini rare sau alte chestii needitate de voi. Toate imaginile vandute trebuie sa fie creatiile voastre, altfel se considera ca sunt creatia altcuiva si prin urmare, nu poate fi vanduta
Reguli pentu clienti
- Este absolut interzisa folosirea imaginilor protejate la semnatura sau avatar! Daca va vedem ca folositi asa ceva, vor fi consecinte neplacute!
- Daca un artist va refuza o comanda, e de prost gust sa ii trimiteti aceeasi comanda iar si iar, in speranta ca va accepta

Sper ca am fost destul de clar in postul acesta Stiu ca pare dificil si enorm, dar odata ce ne obisnuim cu totii o sa fie mai usor. Astept sugestii, aprecieri, idei, reclamatii sau chestii care nu functioneaza in acest thread. Sunt dispus sa le rezolv cu cea mai mare prioritate
Sper ca prin acest sistem sa fi facut mai usoare si mai profitabile creatiile de imagini pe site.

PS: Linkul va aparea in 2-3 minute la meniu. De asemenea, donatiile de monede vor aparea probabil maine. In seara asta sunt prea obosit ca sa le mai implementez

[ Editat Ma iul 01 2008, 04:13 ]

Inapoi sus
Email
Ayaka
Vi iun 27 2008, 11:54
Ia-mi tot,dar nu-mi vinde inima.
Avatar-Ayaka
Dragonul Aerului

Membrul nr. #1050
Posturi: 2700
Puncte: 2155
Monede: 440
Miros: Lapte si miere
OKOKOK in mare parte am inteles despre ce e vorba dar am cateva intrebari!:
1.Imaginile/Semnaturile/Avatarurile (ce vand eu) trebuie sa fie neaparat cu W.i.t.c.h?
2.Pot sa pun niste Avataruri/Semnaturie etc. care le-am facut pentru "x" dar care el nu a purtat-o niciodata?

Cam atat pentru inceput .. Si iti multumesc ca ai facut Piata Publica!!!!!!! ... Ma duc sa imi deschid magazinul!

Bannerul saptamanii #1 - Premiul I BD/Manga - Premiul I [poll]cea mai frumoasa poza - Premiul I Fanii Witch - Premiul I [poll]Deseneaza si castiga - Premiul I Avatarul saptamanii #14 - Premiul I Draw our friend - Premiul I Deseneaza-te in stilul anime - Premiul I Dreams - Premiul I Wallpaperul saptamanii #2 - Premiul I Semnatura saptamanii #20 - Premiul I Love... - Premiul I Make a blend [editia Xl] - Premiul I α ℓιттℓє тяιρ #1 - Premiul I Creeaza o felicitare( modificari) - Premiul I Star Drawing - Premiul I > The best ElouaiDoll #17 < - Premiul I [poll] Dress Up - Premiul II Concurs de bannere si avataruri - Premiul II O noua ciocolata - Premiul II [poll]Galeria de arta - Premiul II Avatarul saptamanii #4 - Premiul II Avatarul saptamanii #6 - Premiul II Semnatura saptamanii #6 - Premiul II Coperta pt. carte - Premiul II Summer adventure - Premiul II Summer adventure - Premiul II Create a witchclub member - Premiul II Create a witchclub member - Premiul II Feelings#1 - Premiul II Concurs de bannere - Premiul II [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul II Paste 2010 - Premiul II Iconish contest 8# - Premiul II Semnatura saptamanii #38 - Premiul II Fashion Design - Premiul II Himeko-asa cum o vedeti voi... - Premiul III Bannerul saptamanii #2 - Premiul III Sketchy Art Contest - Premiul III Halloween la librarie - Premiul III
Cel mai bun personaj - Premiul ICel mai bun personaj - Premiul I
Concurs de dovleci - Premiul IConcurs de dovleci - Premiul I
Ornamente de Craciun - Premiul IOrnamente de Craciun - Premiul I
Inapoi sus
Email
march
Sb iun 28 2008, 09:45
Avatar-march
Moderator
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #908
Posturi: 3478
Puncte: 5720
Monede: 6169
Miros: Iarba
Pai...ma asteptam ca chestia asta sa fie tot pe pagina magazinului,dar e mai interesant asa ^__^

Numele mi se pare ok...doar "piata publica"...daca e piata,cred si eu ca e publica,dar dah...mere si asa...

Nu stiu cat ma va ajuta...dupa ce golesc magazinul o sa strang monedele asa...sa ma aflu in treaba...

Daca o sa fac si eu rost din nou de photoshop o sa imi deschid magazinul...

Putem sa ne deschidem magazin,dar fara sa acceptam comenzi?Doar cu creeatii deja facute>?

If you let me, here's what I'll do:
I'll take care of you[poll] Concurs de fantezie - Premiul I i-dressup halloween - Premiul I Magic prescription - Premiul I Semnatura saptamanii #31 - Premiul I Drawing Contest #2 - Premiul I Colorize#14 - Premiul I Bannerul Saptamanii 9# - Premiul I Composition Contest#4 - Premiul I Semnatura saptamanii #36 - Premiul I Colorize #22 - Premiul I Semnatura saptamanii 45 - Premiul I Semnatura saptamanii 45 - Premiul I [poll] Anime photos - Premiul II Magic Land - Premiul II O noua planeta - Premiul II Emoticons - Premiul II Colorize 6 - Premiul II :::...My Magic School...::: - Premiul II Wallpaperul saptamanii #36 - Premiul II Colorize #16 - Premiul II Creaza o semnatura. :] - Premiul II Colorize #23 - Premiul II Semnatura Saptamanii #52 - Premiul II O noua gardiana. - Premiul III Userbar-ul saptamanii #5 - Premiul III Wallpaperul saptamanii #40 - Premiul III Fericirea. ۞ - Premiul III Mimic - Premiul III Things to make you smile - Premiul III
Inapoi sus
Email
Grampa
Sb iun 28 2008, 09:58
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
Pentru Yukina:
1. Pot fi cu orice, nu numai cu W.I.T.C.H.
2. Poti sa pui astfel de imagini numai cu permisiunea celui pentru care le-ai facut in mod original.

Pentru March: Si eu il facusem original pe pagina magazinului, dar m-am gandit ca e cam aiurea ca de la magazin sa intri in piata Ar trebui sa fie cam invers Ar putea sa nu fie "Piata publica", ci "Piata neagra" de exemplu Caz in care politia ar incepe sa ne investigheze.
Puteti sa acceptati comenzi sau doar sa vindeti chestii gata-facute, sau amandoua Nu e nici o regula care sa interzica asa ceva.

EDIT: Am adaugat un camp in care sa fie scris numarul de imagini gata facute care v-au fost cumparate

[ Editat Sb iun 28 2008, 02:42 ]

Inapoi sus
Email
Irmy - Corny - W.I.T.C.H
Sb iun 28 2008, 02:44
Irmy-Corny-WITCH

Discipol avansat

Membrul nr. #1520
Posturi: 124
Puncte: 297
Monede: 2195
Miros: Parfum scump
Intrebari: 1)Daca am vandut deja cuiva o imagine pot sa ii sterg sau sa ii adaug un element si sa o vand iar? De ex. am o fotografie cu Will, ovand apoi ii adaug ceva scris, o pot vinde iar sau trebuie sa cer permisiunea celui caruia i-am vandu-to prima oara?
2)Daca am un magazin pot sa cumpar de la altul si sa vand la randul meu cu 5-10 monede in plus?
3) Nu am prea inteles: schimbul se face cu un client sau cu un artist(vanzator) ?
Va rog sa imi raspundeti!

Don't love and cry,
Just fuck and smile!


Cel mai frumos model de sorcova - Premiul III
Inapoi sus
Grampa
Sb iun 28 2008, 02:50
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
1) Poti face asa ceva doar cu permisiune din partea celui caruia i-ai vandut-o prima data
2) Poti face asa ceva doar cu permisiune din partea celui care ti le vinde
3) Schimbul se face intre un artist si un alt artist Daca ai un magazin si accesezi magazinul altcuiva, o sa vezi un buton numit "Schimb".

Inapoi sus
Email
mily
Sb iun 28 2008, 04:21

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2651
Puncte: 3114
Monede: 21012
Miros: Opium
Uhm... err... I don't get something. Daca sunt deja o tona de magazine gratis deschise la fan-art... care mai e scopul cu magazinul de monede? Membrii nu pot pur-si-simplu sa ceara de la cineva care da pe gratis?

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
Grampa
Sb iun 28 2008, 05:03
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
Nu prea vad pe nimeni care sa vanda mirosuri si layouturi

Inapoi sus
Email
mily
Sb iun 28 2008, 07:38

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2651
Puncte: 3114
Monede: 21012
Miros: Opium
Uhm.. voiam sa spun "piata" si m-a luat gura pe dinainte. Sorry

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
Grampa
Sb iun 28 2008, 07:50
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
Pai magazinele de la fan art vor fi inchise treptat-treptat. Ideea e ca la fan art nu pot fi tranzactionate monede si nu exista nici securitate, pe cand la piata sunt ambele posibilitati. Magazinul cu monede va ramane, probabil pentru chestiile care nu se pot negocia intre membri. Sau poate ca unora le vor placea imaginile de acolo Oricum, e foarte posibil sa mai ajustez preturile pe baza preturilor imaginilor din piata (desigur, daca e cazul vor fi inapoiate monede).

Inapoi sus
Email
Ludmoore
Sb iun 28 2008, 11:22
Avatar-Ludmoore
Intelept in Kandrakar

Membrul nr. #1422
Posturi: 546
Puncte: 1165
Monede: 2349
Miros: Pamant proaspat
O corectare la primul post daca imi permiteti... Este la articolul al II-lea.

Grampa a scris...
Daca alegeti sa adaugati o imagine gata-facuta, trebuie sa introduceti adresa absoluta a imaginii (incepand cu (clic aici) si pretul in monede al imaginii (se pot da si pe gratis, cu 0 monede).

Textul pe care vreau sa-l corectez este "(clic aici)" (cel ingrosat), care nu este o adresa efectiva. Acolo Grampa a vrut sa scrie (si a scris) "http://".

[ Editat Sb iun 28 2008, 11:24 ]


Fete sinucigaşe cu fise contrafăcute pentru automate de otrăvuri.
Ciocolata are un gust amar (clic aici)


Tutorials. - Premiul III Emoticon Contest - Premiul III
Inapoi sus
Grampa
Du iun 29 2008, 11:03
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
Am reparat Am pus si o adresa drept exemplu Multumesc ca mi-ai zis, eu nu m-am prins.

EDIT: Am marcat mai clar locul unde se pun imaginile pentru comanda. De asemenea am pus niste situri unde pot fi incarcate

[ Editat Du iun 29 2008, 11:17 ]

Inapoi sus
Email
Hurricane.
Du iun 29 2008, 11:38
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Avatar-Hurricane.
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #994
Posturi: 2703
Puncte: 3740
Monede: 55917
Miros: Flori de cires
Ma tot gandesc lac eva ..daca tot dam atatea monede pe semnaturi,si inainte erau gratis..vanzatorii ar trebui sa isi mai scrie numele pe creeati?Inteleg..inainte erau gratis si se semnau pe ele..made by ale,made by mily etc.
Dar acum dam bani pe ele si ma gandeam ca nu ar trebui sa fie si semnate.

 test - Premiul I Imagination exercise... - Premiul I Avatarul saptamanii #1 - Premiul I Poezia saptamanii #1 - Premiul I povestea saptamanii #1 - Premiul I Povestea,Morala si Proverbul saptamanii #1 - Premi Povestea,Morala si Proverbul saptamanii #1 - Premi Prajiturele-Note acordate - Premiul I Semnatura saptamanii #15 - Premiul I Poezie abstracta - Premiul I Cel mai bun blog. - Premiul I Cover Power - Premiul I Concurs pentru toată lumea 2 - Premiul I Avatarul saptamanii # 2 - Premiul II Bannerul saptamanii #1 - Premiul II Bannerul saptamanii #2 - Premiul II BD/Manga - Premiul II [poll][poll] Ajut-o pe Hay Lin - Premiul II Bannerul saptamanii #3 - Premiul II [poll]Galeria de arta - Premiul II [poll][poll] Blend-ul saptamanii #1 - Premiul II Semnatura saptamanii #4 - Premiul II Semnatura saptamanii #5 - Premiul II [poll][poll] inspiratie alb negru #1 - Premiul II [poll][poll] inspiratie alb negru #1 - Premiul II WIILL'S FUTURE - Premiul II [poll][poll] Cel mai bun web-designer - Premiul II Avatarul saptamanii #13 - Premiul II Halloween 2008 - Premiul II Another drawing contest - Premiul II Avatarul saptamanii #2 - Premiul III Avatarul saptamanii #3 - Premiul III Anime - Premiul III Blend-ul saptamanii #2 - Premiul III Ornamente de Craciun - Premiul III Witch la intalnire - Premiul III Semnatura saptamanii #14 - Premiul III
Inapoi sus
Email
mily
Du iun 29 2008, 12:46

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2651
Puncte: 3114
Monede: 21012
Miros: Opium
Hai sa-ti explic o chestie michiyo... nu stiu daca este cel mai bun exemplu, dar ma rog...

Cand cineva te plateste [cu bani adevarati] sa faci un desen [sunt artisti care, de exemplu, fac imagini pentru coperte de cd-uri], cumparatorul ia dreptul de la artist pt a redistribui imaginea. Insa INTOTDEAUNA artistului i se da credit pentru munca sa...

Noi, care nu dispunem de o alta modalitate mai buna, pentru a nu ne fi calcata in picioare munca, chiar si cand este platita in monede, consider ca avem dreptul sa ne semnam intr-un colt. Desigur ca nu o sa se semneze nimeni foarte vizibil, dar eu zic ca asa este corect...

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
Ayaka
Du iun 29 2008, 06:12
Ia-mi tot,dar nu-mi vinde inima.
Avatar-Ayaka
Dragonul Aerului

Membrul nr. #1050
Posturi: 2700
Puncte: 2155
Monede: 440
Miros: Lapte si miere
Dap mily-chan ai dreptate in aceasta privinta ... eu de exemplu inainte ma semnam putin mai mare si langa testul semnaturii (ex. "Don'y you love me" si deasupra lui scriam by ana mai ingrosat ... inainte cand nu aveam magazin)
Acum insa am facut o semnatura (mai spumpa ce-i drept) pe care m-am semnat in colt (mic+aproape invizibil >.<)

Bannerul saptamanii #1 - Premiul I BD/Manga - Premiul I [poll]cea mai frumoasa poza - Premiul I Fanii Witch - Premiul I [poll]Deseneaza si castiga - Premiul I Avatarul saptamanii #14 - Premiul I Draw our friend - Premiul I Deseneaza-te in stilul anime - Premiul I Dreams - Premiul I Wallpaperul saptamanii #2 - Premiul I Semnatura saptamanii #20 - Premiul I Love... - Premiul I Make a blend [editia Xl] - Premiul I α ℓιттℓє тяιρ #1 - Premiul I Creeaza o felicitare( modificari) - Premiul I Star Drawing - Premiul I > The best ElouaiDoll #17 < - Premiul I [poll] Dress Up - Premiul II Concurs de bannere si avataruri - Premiul II O noua ciocolata - Premiul II [poll]Galeria de arta - Premiul II Avatarul saptamanii #4 - Premiul II Avatarul saptamanii #6 - Premiul II Semnatura saptamanii #6 - Premiul II Coperta pt. carte - Premiul II Summer adventure - Premiul II Summer adventure - Premiul II Create a witchclub member - Premiul II Create a witchclub member - Premiul II Feelings#1 - Premiul II Concurs de bannere - Premiul II [poll][poll] Concurs de fotografie II - Premiul II Paste 2010 - Premiul II Iconish contest 8# - Premiul II Semnatura saptamanii #38 - Premiul II Fashion Design - Premiul II Himeko-asa cum o vedeti voi... - Premiul III Bannerul saptamanii #2 - Premiul III Sketchy Art Contest - Premiul III Halloween la librarie - Premiul III
Cel mai bun personaj - Premiul ICel mai bun personaj - Premiul I
Concurs de dovleci - Premiul IConcurs de dovleci - Premiul I
Ornamente de Craciun - Premiul IOrnamente de Craciun - Premiul I
Inapoi sus
Email
Hurricane.
Du iun 29 2008, 07:22
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Avatar-Hurricane.
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #994
Posturi: 2703
Puncte: 3740
Monede: 55917
Miros: Flori de cires
Da,in privinta asta aveti dreptate,totusi e munca voastra.De acord.Da neh..niciodata nu mia placut sa cumpar o semnatura si sa fie semnat foarte mare :d .Dar se pare ca astea sunt regulile .Bine,aici sunt de acord cu tine Ayaka,scrisul mic.Dar nu cat china cat am vayut la unele semnaturi deoarece strica tot dar ma rog.
Pana la urma aveti dreptate .De acord cu voi.

 test - Premiul I Imagination exercise... - Premiul I Avatarul saptamanii #1 - Premiul I Poezia saptamanii #1 - Premiul I povestea saptamanii #1 - Premiul I Povestea,Morala si Proverbul saptamanii #1 - Premi Povestea,Morala si Proverbul saptamanii #1 - Premi Prajiturele-Note acordate - Premiul I Semnatura saptamanii #15 - Premiul I Poezie abstracta - Premiul I Cel mai bun blog. - Premiul I Cover Power - Premiul I Concurs pentru toată lumea 2 - Premiul I Avatarul saptamanii # 2 - Premiul II Bannerul saptamanii #1 - Premiul II Bannerul saptamanii #2 - Premiul II BD/Manga - Premiul II [poll][poll] Ajut-o pe Hay Lin - Premiul II Bannerul saptamanii #3 - Premiul II [poll]Galeria de arta - Premiul II [poll][poll] Blend-ul saptamanii #1 - Premiul II Semnatura saptamanii #4 - Premiul II Semnatura saptamanii #5 - Premiul II [poll][poll] inspiratie alb negru #1 - Premiul II [poll][poll] inspiratie alb negru #1 - Premiul II WIILL'S FUTURE - Premiul II [poll][poll] Cel mai bun web-designer - Premiul II Avatarul saptamanii #13 - Premiul II Halloween 2008 - Premiul II Another drawing contest - Premiul II Avatarul saptamanii #2 - Premiul III Avatarul saptamanii #3 - Premiul III Anime - Premiul III Blend-ul saptamanii #2 - Premiul III Ornamente de Craciun - Premiul III Witch la intalnire - Premiul III Semnatura saptamanii #14 - Premiul III
Inapoi sus
Email
witch - cornelia - caleb
Du iun 29 2008, 07:48

Discipol avansat

Membrul nr. #1498
Posturi: 367
Puncte: 221
Monede: 707
Miros: Menta
grampa, cand vreau sa bag o imagine la mine cand dau pe ea imi apare un patratel si cu un X rosu in mijloc!
P.S: ar trebui inchis si thread-ul meu de la Fan Art! Pentru ca acum am magazin!

Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Inapoi sus
Email
Lulu.
Du iun 29 2008, 08:11
I'm poison!
Avatar-Lulu.
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #812
Posturi: 2213
Puncte: 3847
Monede: 73380
Miros: Sange
Grampa am si eu niste intrebari in legatura cu piatza asta:
1. Deobicei cand primim puncte (la concursuri etc) ni se mareste si numarul de monede ... Acum cand primim monede ni se mareste si numarul de puncte? Sau cel care cumpara ceva pierde si puncte?
2. Vor fi inchise toate threadurile de la Fan ARt? Adica sunt useri care nu au facut comenzi ci doar si-au aratat creatiileun desen e tot ce vreau - Premiul I Trandafirul iubirii - Premiul I Poezia saptamanii #1 - Premiul I Witch desen - Premiul I [poll][poll] Cel mai frumos brad de craciun - Prem Sakura Dress up - Premiul I [poll][poll] Miss Witch luna Ianuarie - Premiul I [poll][poll] Flori de primavara - Premiul I miss witch luna iunie - Premiul I [poll][poll] Miss W.i.t.c.h. luna August - Premiul [poll]Peisaje - Premiul II [poll]Anime Girl - Premiul II [poll][poll] Miss W.i.t.c.h luna Iulie - Premiul I Halloween 2007 - Premiul III O noua planeta - Premiul III Haşura - Premiul III
Paste 2009 - Premiul IPaste 2009 - Premiul I
Halloween 2008 - Premiul IHalloween 2008 - Premiul I
Inapoi sus
Grampa
Du iun 29 2008, 08:29
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
1. Nu se castiga si nici nu se pierd puncte la Piata Publica. E vorba doar de monede
2. Treptat-treptat vor fi inchise toate threadurile cu comenzi de imagini. Cele in care membrii doar isi arata creatiile vor ramane deschise

Inapoi sus
Email
witch - cornelia - caleb
Du iun 29 2008, 09:10

Discipol avansat

Membrul nr. #1498
Posturi: 367
Puncte: 221
Monede: 707
Miros: Menta
grampa am si eu o probelma e mai sus!

Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Inapoi sus
Email
aleena
Du iun 29 2008, 09:36
scafandru, regizor, cosmonaut
Avatar-aleena
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #2114
Posturi: 3898
Puncte: 4521
Monede: -1531
Miros: Coca-cola
Bomboane: 253
Grampa...Dar fara reclama la magazin nu facem nimic.Nu toate magazinele au anunturi,veniti pe la noi,etc?Sa facem un theard special pentru reclame , daca nu se poate face la chatbox asta !Ce zici Grampa???Eu mi-am deschis magazin si nu am nicio comanda...Imi vreau theardul de la Fan Art deschis ...

„Îmi place că ți-ai modificat wallpaper-ul și descrierea ca să fii contemporana cu tine”


Viata lui Orube - Premiul I Salvati animalele - Premiul I Wallpaperul saptamanii #3 - Premiul I Concurs de bannere - Premiul I Avatarul saptamanii #19 - Premiul I Ganduri de toamna - Premiul I Song Lyrics #1 - Premiul I Song lyrics #3 - Premiul I Song Lyrics #4 - Premiul I Creeaza o felicitare( modificari) - Premiul I Poezie intre patru ziduri - Premiul I song lyrics #5 - Premiul I Reviews - Premiul I Concurs de desen - Premiul I La o cafea - Premiul I I love Witch Club ! - Premiul II Avatarul saptamanii #37 - Premiul II *Basmul Tau* editia 2 - Premiul II Poezie intre ziduri - Premiul II Poezie intre trei ziduri - Premiul II W.i.t.c.h. Book #7 - Premiul II witches back to school - Premiul II concurs de poezii - Premiul II Semnatura saptamanii 47 - Premiul II Doodle for google - Premiul II Halloween 2011 - Premiul II Semnatura Saptamanii 51 - Premiul II Calendar 2008 - Premiul III Home pet of the month #1 - Premiul III Colindul witch club! - Premiul III Wallpaperul saptamanii #38 - Premiul III Colorize # 17 - Premiul III Concurs de colorize - Premiul III Halloween photo manipulation - Premiul III Semnatura Saptamanii #52 - Premiul III Icons. - Premiul III
Inapoi sus
Email
witch - cornelia - caleb
Du iun 29 2008, 09:37

Discipol avansat

Membrul nr. #1498
Posturi: 367
Puncte: 221
Monede: 707
Miros: Menta
sunt de acord cu alu! e o idee foarte buna!

Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Inapoi sus
Email
Grampa
Du iun 29 2008, 10:42
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
Witch-cornelia-caleb, in legatura cu problema ta, ai putea sa incerci sa pui o imagine ca sa vad si eu cum arata cu X? Asa as putea vedea exact ce nu merge

In legatura cu propunerea ta, Alu, va trebui sa refuz. Nu vad de ce magazinele din Piata publica ar trebui sa ajunga principalul punct de atractie al sitului, intr-o asemenea masura incat sa apara threaduri cu reclame pentru aceasta pagina Oricine intra la Piata va vedea toate magazinele; poate sa intre la fiecare si sa vada ce ii place. Momentan ele sunt ordonate dupa numarul de imagini vandute (adica imagini gata facute + comenzi). Daca imaginile pe care le pui la magazinul tau sunt mai bune decat altele, vei vedea ca se vor vinde. Threadurile cu magazine de la Fan Art vor fi inchise treptat, pentru ca acum exista acest loc special pentru magazine.

Inapoi sus
Email
dianamin
Lu iun 30 2008, 09:13
Awake And Alive
Avatar-dianamin
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #831
Posturi: 4869
Puncte: 4772
Monede: 42110
Miros: Levantica
Bomboane: 75
witch-cornelia-caleb, stiu eu de ce nu iti merge. Nu ai pus codul cu directlink si le-ai pus cu HTML sau alt cod. asa mi-a facut si mie, dar am pus linkul direct si a mers !

<img src='http://www.witchclub.ro/bigghost.gif' height='75' width='124' />


Imi poti demonstra? - Premiul I un desen e tot ce vreau - Premiul I Trandafirul iubirii - Premiul I [poll][poll] Ajut-o pe Hay Lin - Premiul I povestea saptamanii #1 - Premiul I [poll][poll] layot witch de craciun - Premiul I cel mai de gask prof din lume. - Premiul I Compunere-Sportul Preferat - Premiul I [poll][poll][poll] Concurs de bannere - Premiul I [poll][poll] :* Hay Lin la bal!!! :* - Premiul I Peisaj de vara - Premiul I De ziua ta... - Premiul I Draw our friend - Premiul I Will needs help! - Premiul I Cum va arata cand va fi editata? - Premiul I New Fashion - Premiul I Creatoare de moda. - Premiul I Andreea's look - Premiul I Calendar 2009 - Premiul I Avatarul saptamanii #23 - Premiul I Avatarul saptamanii 28# - Premiul I > The best ElouaiDoll #17 < - Premiul I Semnatura 44 - Premiul I Concurs pentru toată lumea - Premiul I Cat de multe stii despre........ - Premiul II [poll] Gwen - Premiul II O noua gardiana - Premiul II Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul II Emoticons - Premiul II [poll][poll] A sad story...With happy end - Premiu [poll] hay lin - Premiul II Cea mai delicioasa inghetata - Premiul II [poll][poll] Haiku Contest #1 - Premiul II Orar Witch - Premiul II Semnatura saptamanii #19 - Premiul II Snow :X - Premiul II Avatarul saptamanii #21 - Premiul II Monica's look - Premiul II Concurs Revista WitchClub - Premiul II Colorize #13 - Premiul II Retouch - Premiul II Semnatura saptamanii 45 - Premiul II Semnatura saptamanii 45 - Premiul II [poll]intalnirea lui Corny votarea! - Premiul III Desenul saptamanii #3 - Premiul III Will-Gimnasta - Premiul III Colorize [new version :)) ] - Premiul III αят c o m p e t i t i o n. - Premiul III Ehm..coperta? - Premiul III Locuinta de vis - Premiul III OZN-ul Vrajitoarelor - Premiul III OZN-ul Vrajitoarelor - Premiul III Schimba-i look-ul - Premiul III * Fata lunii August * - Premiul III Avatarul saptamanii #17 - Premiul III orube's new look - Premiul III Witch Club cauta un editor - Premiul III Ade's character - Premiul III Avatarul Saptamanii #24 - Premiul III Semnatura saptamanii #26 - Premiul III Semnatura saptamanii #30 - Premiul III Semnatura saptamanii #41 - Premiul III
Inapoi sus
Email
witch - cornelia - caleb
Lu iun 30 2008, 10:42

Discipol avansat

Membrul nr. #1498
Posturi: 367
Puncte: 221
Monede: 707
Miros: Menta
ok! o sa incerc sa vad daca-mi merge cum ai spus tu didi daca nupun asa ca sa vada grampa!

Image and video hosting by TinyPic   Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Inapoi sus
Email
aleena
Lu iun 30 2008, 12:56
scafandru, regizor, cosmonaut
Avatar-aleena
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #2114
Posturi: 3898
Puncte: 4521
Monede: -1531
Miros: Coca-cola
Bomboane: 253
Am don nou o neintelegere...Daca un user cumpara o imagine nu mai este disponibila altora?

„Îmi place că ți-ai modificat wallpaper-ul și descrierea ca să fii contemporana cu tine”


Viata lui Orube - Premiul I Salvati animalele - Premiul I Wallpaperul saptamanii #3 - Premiul I Concurs de bannere - Premiul I Avatarul saptamanii #19 - Premiul I Ganduri de toamna - Premiul I Song Lyrics #1 - Premiul I Song lyrics #3 - Premiul I Song Lyrics #4 - Premiul I Creeaza o felicitare( modificari) - Premiul I Poezie intre patru ziduri - Premiul I song lyrics #5 - Premiul I Reviews - Premiul I Concurs de desen - Premiul I La o cafea - Premiul I I love Witch Club ! - Premiul II Avatarul saptamanii #37 - Premiul II *Basmul Tau* editia 2 - Premiul II Poezie intre ziduri - Premiul II Poezie intre trei ziduri - Premiul II W.i.t.c.h. Book #7 - Premiul II witches back to school - Premiul II concurs de poezii - Premiul II Semnatura saptamanii 47 - Premiul II Doodle for google - Premiul II Halloween 2011 - Premiul II Semnatura Saptamanii 51 - Premiul II Calendar 2008 - Premiul III Home pet of the month #1 - Premiul III Colindul witch club! - Premiul III Wallpaperul saptamanii #38 - Premiul III Colorize # 17 - Premiul III Concurs de colorize - Premiul III Halloween photo manipulation - Premiul III Semnatura Saptamanii #52 - Premiul III Icons. - Premiul III
Inapoi sus
Email
miki_dutzi
Lu iun 30 2008, 02:31
Peste tot si nicaieri!
Avatar-miki_dutzi
Gardian

Membrul nr. #412
Posturi: 658
Puncte: 876
Monede: 4570
Miros: Cozonac
Grampa am si eu o mica mare idee !
Putem crea si semnaturi in care sa fie numai scris !De exemplu cum am eu semnatura (numai poezia ) ca poate alti vor sa aiba o semnatura asemanatoare !

[ Editat Ma iul 01 2008, 12:46 ]

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­▬▬

SHUT THE **** UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­▬▬


Haşura - Premiul I OZN-ul Vrajitoarelor - Premiul I OZN-ul Vrajitoarelor - Premiul I
Inapoi sus
Email
Lulu.
Lu iun 30 2008, 02:49
I'm poison!
Avatar-Lulu.
Inima Kandrakarului

Membrul nr. #812
Posturi: 2213
Puncte: 3847
Monede: 73380
Miros: Sange
Grampa iti multumesc pentru raspunsuri ... Mai am totusi cateva intrebari :
1. Cate imagini avem voie sa punem la vanzare? Adica exista un numar finit de imagini?
2. Intrebarea asta ar fi trebuit sa o pun la monede insa eu sunt ultima care a postat acolo asa ca o pun aici ... Cum este in acel tabel "Punctele tale" poti sa adaugi si "Monedele tale" ?un desen e tot ce vreau - Premiul I Trandafirul iubirii - Premiul I Poezia saptamanii #1 - Premiul I Witch desen - Premiul I [poll][poll] Cel mai frumos brad de craciun - Prem Sakura Dress up - Premiul I [poll][poll] Miss Witch luna Ianuarie - Premiul I [poll][poll] Flori de primavara - Premiul I miss witch luna iunie - Premiul I [poll][poll] Miss W.i.t.c.h. luna August - Premiul [poll]Peisaje - Premiul II [poll]Anime Girl - Premiul II [poll][poll] Miss W.i.t.c.h luna Iulie - Premiul I Halloween 2007 - Premiul III O noua planeta - Premiul III Haşura - Premiul III
Paste 2009 - Premiul IPaste 2009 - Premiul I
Halloween 2008 - Premiul IHalloween 2008 - Premiul I
Inapoi sus
Lidié
Lu iun 30 2008, 06:12
Shiawase.
Avatar-Lidié
Admin jocuri
Moderator
Xin Jing

Membrul nr. #525
Posturi: 3820
Puncte: 3073
Monede: 4914
Miros: Ploaie
Yaay !
Good work ^_^ ! Imi place foarte mult.
Cu ce nu sunt eu de acord e sa se poate vinde si imagini rare cu witch,pentru ca artistul practic nu a facut nimic,le-a luat doar dupa net.Nu prea inteleg rostul ,de-aia exista galeria de poze si am vazut ca sunt destui cu asa ceva.

Excursii de vis - Premiul I [poll][poll] Miss W.I.T.C.H. (luna februarie) - Pr Peisaj de vara - Premiul I Wallpaperul saptamanii #5 - Premiul I Semnatura saptamanii #21 - Premiul I Winter Sigs ^___^ - Premiul I The Best Editor #1 - Premiul I Semnatura saptamanii #24 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I POTM#7 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #40 - Premiul I Concurs de fotografie - Premiul II [poll][poll] Flori de primavara - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Avatarul saptamanii #13 - Premiul II Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul II *Tag Style* - Premiul II Afisul ,,Scrie mai frumos'' - Premiul II POTM - Premiul II POTM #2 - Premiul II POTM #2 - Premiul II Creativity #11 - Premiul II Semantura saptamanii #25 - Premiul II Semnatura saptamanii #29 - Premiul II Wallpaperul saptamanii #28 - Premiul II [poll][poll] Cel mai frumos brad de craciun - Prem tinute de petrecere - Premiul III Semnatura saptamanii #13 [prelungit] - Premiul III Semnatura saptamanii #22 - Premiul III My dreams and hopes in a balloon~Contest - Premiul Creaza o semnatura. :] - Premiul III Colorize #19 - Premiul III Semnatura saptamanii #41 - Premiul III
Cele mai bune articoleCele mai bune articole
Inapoi sus
Grampa
Lu iun 30 2008, 07:38
Overworked
Avatar-Grampa
Administrator
Dragonul Focului

Membrul nr. #2
Posturi: 1201
Puncte: 2475
Monede: 13090
Miros: Creier incins
Bomboane: 12
In urma cererilor voastre si a unor observatii facute de mine pe baza testelor, am decis sa fac niste modificari in sistem. Ca sa nu mai fie nevoie sa cititi magaoaia aia de post din nou si ca sa fac mai multe puncte, le voi scrie aici:
- De acum comenzile nu mai au pret minim! Da, e adevarat ca se trece acolo un pret de baza de 50 de monede, dar el poate fi scazut chiar si pana la 0. Desi pretul se negociaza pana mai jos de 50 de monede, clientul tot plateste avansul de fix 50 de monede. Atunci cand comanda e completata, artistul va primi fix pretul comenzii, iar clientului ii va fi returnata diferenta dintre pret si avans. Sa dau un exemplu:
*Puneti o comanda noua; platiti 50 de monede avans. Negociati apoi cu artistul pentru un pret de 10 monede. Cand comanda e completata, artistul va primi 10 monede, iar voi veti primi inapoi 40 de monede (adica diferenta dintre avans si pret).*
Acest lucru se aplica chiar si pentru semnaturi gratis, veti primi 50 de monede inapoi.
- Avansul, pe care clientul il platea si artistul il primea pe loc, urmand ca atunci cand comanda era completata sa primeasca si restul pretului s-a facut putin altfel. Astfel, atunci cand clientul pune comanda, i se scad 50 de monede care sunt tinute minte in baza de date. Atentie - avansul NU ajunge la artist atunci. Cand comanda e completata, artistul primeste toata suma direct. Daca artistul renunta la comanda, cele 50 de monede pentru avans ii sunt date inapoi clientului. Daca clientul renunta la comanda cat artistul nu a creat nici o imagine, va primi avansul inapoi. Daca renunta dupa ce a fost pusa o imagine la "Imagini negociate", avansul ii va fi dat artistului. Asta se aplica chiar si atunci cand pretul e mai mic de 50 de monede.
- De acum nu puteti pune o comanda daca aveti mai putin de 0 monede (da, daca va sunt scazute puncte sau daca puneti un avans cand aveti mai putin de 50 de monede, ajungeti cu ele in negativ)
- Au fost adaugate mai multe casete de dialog cu confirmari pentru comenzi
- A fost adaugata o pagina in care sa vizualizati monedele primite/platite, exact ca cea in care va arata punctele. Totusi, asa cum scrie si sus, numai acele monede care sunt obtinute separat de puncte vor fi afisate. Adica doar monedele obtinute de la Piata Publica, Magazinul cu Monede si modificarile de la profil (nume si titlu). NU si monedele obtinute cand obtineti/pierdeti puncte.

EDIT: De asemenea vreau sa spun inca o data ca tagurile [o] [/o] merg numai si numai la Piata Publica Nu merg pe forum sau la chatbox sau oriunde altundeva.

EDIT2: Este interzis sa vindeti "imagini rare" sau altfel de imagini care nu sunt create sau editate de voi. Acelea sunt creatia altor persoane si prin urmare, proprietatea lor.

[ Editat Lu iun 30 2008, 08:26 ]

Inapoi sus
Email
      >>  

Mergi la:     Inapoi sus

Powered by e107 Forum System