Forum
| Witch Club -> Forum -> Witch Site | << Inapoi | Inainte >> | |
| Idei noi | ||
| << | |
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, Haru
|
| Autor | Post | ||
| Gloria |
| ||
| Gardian ![]() Membrul nr. #3568 Posturi: 636 Puncte: 788 Monede: -40 Miros: Spirt | nu stiu ce sa zic despre ideea urmatoare eu am niste amici de aici de pe witchclub cu ..care mai vorbesc cu ei (in realitate) si i-am auzit ca se plang ca isi au contul aici (cand zic ei trebuie sa spun ca sunt cativa membrii care au parasit site-ul). si nu se plang de membrii sau altceva, nici pomeneala. se plang ca au dat prea multe informatii despre ei (gen : unde stau, numele complet, ani, fotografii cu ei etc). si i-au afectat eu aducandu-mi aminte acum, m-am gandit, de ce nu putem sa ne stergem (cu voia noastra) contul? am impresia ca veti zice nu, dar.. cel putin, sa ne putem sterge propriile noastre comentarii si posturi. nu stiu cat de stralucita ar fi ideea, dar pe unii i-ar ajuta intr-un fel
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| grenade |
| ||
| Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #3688 Posturi: 256 Puncte: 667 Monede: 350 Miros: Benzina | La comment-uri n-ar trebui sa fie pus si anul? Este doar luna si data si cum site-ul e de vreo .. 4 ani e putin confuz.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| Michiru |
| ||
| Angelic Love. Dragonul Pamantului ![]() Membrul nr. #681 Posturi: 897 Puncte: 1801 Monede: 4050 Miros: Energie pura | Sa stii ca si eu ma gandeam la chestia asta, grenade. Gloria, pot sa-ti ofer un exemplu daca vor neaparat sa nu mai existe date despre ei pe forum. Ceva ce a facut userul Nana mai demult, cand a vrut sa renunte la forum (dar in final a revenit). A editat multe din posturile ei si a sters textele continute, desi, sincer, nu e recomandabil ca stergerea de catre moderatori a posturilor in masa poate da siteul peste cap. Grampa ne-a recomandat sa nu mai facem asta. Si la fel de bine prietenii tai pot sa isi stearga datele de pe profile fara nicio problema daca considera ca au date mult prea personale acolo. Din pacate stergerea contului a mai fost data ca idee si respinsa. Motivul: (din nou) are posibilitatea sa creeze erori pe site. Si, pana la urma... ce forum stiti voi care sa lase userii sa isis stearga conturile?
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| Gloria |
| ||
| Gardian ![]() Membrul nr. #3568 Posturi: 636 Puncte: 788 Monede: -40 Miros: Spirt | da, ai dreptate, Michiru scuze, de obicei nu mai ma gandesc si la alte posibilitati
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| adacool99 |
| ||
Discipol al vrajitoarelor![]() Membrul nr. #4392 Posturi: 211 Puncte: 169 Monede: 620 Miros: Flori de cires | am o idee care probabil nu e geniala sau foarte buna dar eu spun asa : ce-ar fi sa primesca puncte si cei care fac concursurile , nu doar cei care se inscriu . probabil veti spune ca cei inscrisi muncesc mai mult si depun efor ...bla bla bla ... dar totusi sa ne gandim putin si la cei care fac concursurile . si ei depun efort pentru a cauta o idee cat mai geniala pentru un concurs . doar nu afecteaza pe nimeni daca damm niste puncte in plus membrilor activi care vin cu niste idei super si fac concursuri . inainte sa spuneti ca nu va fi acceptata aceasta idee ganditi-va va roooog de doua ori . multumesc celor care ma sustin !! [ Editat Mi aug 25 2010, 11:05 ]
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| Michiru |
| ||
| Angelic Love. Dragonul Pamantului ![]() Membrul nr. #681 Posturi: 897 Puncte: 1801 Monede: 4050 Miros: Energie pura | Da, ma, hai sa primim toti puncte din nimicuri. S-a mai spus. Primiti puncte babane din participarea la concursuri relativ banale. Primiti 5 puncte in fiecare luna pentru vechime. Primiti puncte daca in postarile voastre sunt multe caractere, insa, din nou zic, scrise cu cap. Apar concursurile de cautare ale lui Grampa, cum ar fi cel de Halloween unde iarasi castigi la puncte pana ti se face rau de la cautat bomboane in forma de dovleac (pana ti se inverzeste avatarul chiar!). Daca tot primim puncte din orice fleac si ajungem cu totii sa avem mii de milioane de puncte si ajungem cu toti imediat la rangul suprem... unde mai e distractia? Stiti vorba aceea irlandeza.. Mai important este curcubeul decat aurul de la capatul sau.
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| adacool99 |
| ||
Discipol al vrajitoarelor![]() Membrul nr. #4392 Posturi: 211 Puncte: 169 Monede: 620 Miros: Flori de cires | da ai dreptate . scuze dar inca nu am trei saptamani pe site si nu am stiut de toate lucrurile astea . probabil o sa spuneti ca trebuia sa ma interesez si cred ca chiar asa este . imi pare rau ca v-am mai dat batai de cao . da ... ai dreptate Michiru . ___ AM O NOUA IDEE SI NU STIU DACA DEJA ESTE PUSA IN APLICARE SAU NU : ce-ar fi sa se primesca puncte de cate ori faci un joc . sau daca nu , dupa cum a spus Michiru , de ce sa se primeasca atatea puncte pe fleacuri am si alta idee . sa schimbam jocurile de la o luna doua trei la alta . adica in luna asta sunt nu siu cate jocuri , si peste doua trei luni alte jocuri . [ Editat Ma sep 07 2010, 05:21 ]
| ||
| Inapoi sus |
| ||
| eclipse_witch |
| ||
| Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #3521 Posturi: 688 Puncte: 613 Monede: 6330 Miros: Banana | La joc,nu stiu la ce te referi.Adica jocurile de pe forum,la care scrii,sunt pentru distractie,pentru posturi scurte ci nu kilometrice si acolo nu se dau puncte tocmai de asta si de asta nu se da nici Spam. La jocurile de la sectiunea Jocuri,cred ca se primesc puncte,sau cel putin o medalie speciala,ca la cele mai bune articole.SI mai depinde daca e validat,ca nu primesti puncte din burta daca jocul nu e validat. La puncte pe fleacuri,la ce te referi?Chiar nu se primesc puncte pe fleacuri,doar la postari in forum,la concursuri,si la jocuri si puzzleuri,care sunt mai de distractie,'fleacuri',dar sunt distractive si iti maresc 'apetitul de w.club'. Si cu schimbarea jocurilor,nu este necesar si pe deasupra nu are cine sa le faca,pentru ca Grampa are facultate si serviciu si altele si deabea are timp sa intre sa rezolve chestiile urgente,dar baremite sa mai faca si jocuri noi.Sau daca nu sunt facute de grampa,ar putea sa le faca membrii,dar nu cred ca toti au idei cand vor altii. Scuze daca am fost dura,dar astea sunt opiniile mele. [si mai usor cu capsul si dublul post,daca nu iti apare postul mai asteapta,ca o sa apara,nu fa o mie de posturi] [ Editat Ma sep 07 2010, 04:30 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| grenade |
| ||
| Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #3688 Posturi: 256 Puncte: 667 Monede: 350 Miros: Benzina | Cand vezi toate posturile la chatbox ar trebui o lista cu toate paginile. Sunt aproape 9000 si daca vrei, de chestie, sa ajungi la mijloc iti va lua mult. [ Editat Ma sep 07 2010, 09:45 ]
| ||
| Inapoi sus | | ||
| eclipse_witch |
| ||
| Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #3521 Posturi: 688 Puncte: 613 Monede: 6330 Miros: Banana | da...ar trebui ca la threaduri sa exista casuta aia la care te duci la ce pagina vrei.
| ||
| Inapoi sus | | ||
| << | |