Forum
| Witch Club -> Forum -> Witchies Club | << Inapoi | Inainte >> | |
| roiworld | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, Haru
|
| Autor | Post | ||||
| junkster x |
| ||||
| blood blood blood Dragonul Aerului ![]() Membrul nr. #874 Posturi: 2703 Puncte: 2055 Monede: 440 Miros: Portocale | de mult imi propusesem sa fac topicul asta. e ceva gen stardoll, doar ca se bazeaza mai mult pe joculete de dressup. ma rog, nu cred ca are rost sa mai dau detalii siteul : (clic aici) contul meu : xgreenish
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Lara |
| ||||
| Dragonul Aerului ![]() Membrul nr. #1668 Posturi: 2990 Puncte: 2116 Monede: 1177 Miros: Lapte si miere | Mi-am facut si eu cont acum cateva zile dar n-am facut mai nimic pana acum. Am jucat jocurile de dress-up/make-ul si acum o sa ma mai ocup de profil. Eu sunt 'graaaace' <.<'
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Lidié |
| ||||
| Shiawase. Xin Jing ![]() Membrul nr. #525 Posturi: 3771 Puncte: 2836 Monede: 2079 Miros: Ploaie | Si eu mi-am facut,ca ma plictiseam Nickname-ul meu este shiawase. La inregistrare am scris acolo ca stiu de site de la xgreenish ,sper ca ai primit ceva ^_^
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Hannah_Miley98 |
| ||||
| Vrajitor ![]() Membrul nr. #3775 Posturi: 676 Puncte: 438 Monede: 1540 Miros: Ploaie | Si eu mi-am facut. E interesant. Contul meu e turqoises.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| junkster x |
| ||||
| blood blood blood Dragonul Aerului ![]() Membrul nr. #874 Posturi: 2703 Puncte: 2055 Monede: 440 Miros: Portocale | Lidia, mersiiiiiii , primesc 50 bani, puncte, coins whatever si imi pot cumpara haine mersi si lui hannah miley si lui .. akemy555 ?! [ Editat Jo iul 29 2010, 10:43 ]
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Hannah_Miley98 |
| ||||
| Vrajitor ![]() Membrul nr. #3775 Posturi: 676 Puncte: 438 Monede: 1540 Miros: Ploaie | Asa, deci am descoperit ca Roiworld e genial. Mult mai genial decat Stardoll. Imi place ca nu trebuie sa fi superstar pentru a putea face diferite chestii [ cu toate ca tokens-ii ma dispera la culmee ]. A, si jocurile sunt mult mai tari decat cele de pe Stardoll. Sunt mai complexe si hainele din jocuri sunt freakin` awesome. <3 Hainele. Pai, sunt interesante, doar ca trebuie sa cauti pana gasesti ceva calumea. In concluzie, iubesc Roiworld-ul.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| junkster x |
| ||||
| blood blood blood Dragonul Aerului ![]() Membrul nr. #874 Posturi: 2703 Puncte: 2055 Monede: 440 Miros: Portocale | (clic aici) aici puteti sa faceti misiuni sa avansati in level. si sa lasati de fiecare data comentarii la jocuri, ca primiti 2 puncte ( pt haine ) si 1 experienta ps: am gasit la reducere un cardigan albastru pe care il vroiam de multa vreme, dar era 400 si ceva de puncte, si acum e 124 si mi-am luat teapa pe o chestie pe care am luat-o cu 700 si acum e 200 [ Editat Du aug 01 2010, 09:41 ]
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Crissy99 |
| ||||
| Ucenic vrajitor ![]() Membrul nr. #4355 Posturi: 75 Puncte: 90 Monede: 350 | da,e super,si eu m-am logat,al meu e crisshy99 | ||||
| Inapoi sus | | ||||