Forum

Witch Club -> Forum -> Povestea principala   << Inapoi | Inainte >>
Comentarii
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, Haru
Autor Post
Grampa
Vi aug 18 2006, 01:11
Overworked

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #2
Posturi: 1194
Puncte: 1920
Monede: 7570
Miros: Creier incins
Asa cum spune si titlul, aici postati comentarii despre ce e aici. Pana acum mie imi place ce am citit in povestile voastre

Facultatea imi acapareaza tot timpul momentan... Imi cer scuze ca nu pot intra mai des.

Inapoi sus
Email
Flower
Sb aug 19 2006, 05:26
CrisTina

Maestru al elementelor

Membrul nr. #4
Posturi: 907
Puncte: 1452
Monede: 2162
Miros: Parfum scump
mi-au placut toate povestile .... dar in mod special mi-a placut cea a lui sunset! #1# !cute! sunt fanul tau nr. 1 ( nu imi vine sa cred ce scriu.... k eu nu i-am crezut pe aia care zic asa .... dar acum sunt de alta parere!) ...... si celelalte sunt fff frumoase! #2#

When I think about it
I know that I was never there
Or even cared...

Avatarul saptamanii # 1 - Premiul I
Ex-staff Witch ClubEx-staff Witch Club
Inapoi sus
Summer
Sb aug 19 2006, 05:45
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Posturi: 1357
Puncte: 1591
Monede: 14310
Miros: Caramel
Hey trendy... Mersi mult de apreciere. Si mie mi-a placut foarte tare povestea ta. Imi place ca ai facut-o romantica. gg! Si povestea fetelor imi place si chiar sunt curioasa ce intorsatura o sa ia... Astept sa mai citesc... Si abia astept sa se unifice povestile.

Aya-chan (dupa cum spun eu) - Premiul I [poll] unde david nu e nimik nu e - Premiul II [poll] Cel mai bun personaj! - Premiul II Semnatura saptamanii #2 - Premiul III
Grampa in desenGrampa in desen
Membru fondatorMembru fondator
In stil manga-animeIn stil manga-anime
Inapoi sus
Lidié
Lu aug 21 2006, 11:36
Shiawase.

Admin jocuri
Moderator
Xin Jing

Membrul nr. #525
Posturi: 3771
Puncte: 2836
Monede: 2079
Miros: Ploaie
felicitari lui sunset,trendygirl si lui mily+liz !!toate povestile sunt sooper..v-ati descurcat de minune !! !cute!

しあわせ

Excursii de vis - Premiul I [poll][poll] Miss W.I.T.C.H. (luna februarie) - Pr Peisaj de vara - Premiul I Wallpaperul saptamanii #5 - Premiul I Semnatura saptamanii #21 - Premiul I  Winter Sigs ^___^ - Premiul I The Best Editor #1 - Premiul I Semnatura saptamanii #24 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I Semnatura saptamanii #27 - Premiul I POTM#7 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #40 - Premiul I Concurs de fotografie - Premiul II [poll][poll] Flori de primavara - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Inca o poveste - Premiul II Avatarul saptamanii #13 - Premiul II Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul II *Tag Style* - Premiul II Afisul ,,Scrie mai frumos'' - Premiul II POTM  - Premiul II POTM #2 - Premiul II POTM #2 - Premiul II Creativity #11 - Premiul II Semantura saptamanii #25 - Premiul II Semnatura saptamanii #29 - Premiul II Wallpaperul saptamanii #28 - Premiul II [poll][poll] Cel mai frumos brad de craciun - Prem tinute de petrecere - Premiul III Semnatura saptamanii #13 [prelungit] - Premiul III Semnatura saptamanii #22 - Premiul III My dreams and hopes in a balloon~Contest - Premiul Creaza o semnatura. :] - Premiul III Colorize #19 - Premiul III
Cele mai bune articoleCele mai bune articole
Inapoi sus
mily
Lu aug 21 2006, 02:17

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Posturi: 2644
Puncte: 3054
Monede: 20412
Miros: Opium
eu am mai pus azi.....dar in orice caz...cred ca e doar o greseala. povestea lui trendy girl e super, dar nu imi prea place atitudinea oracolului. el nu ar fi vorebit asa cand a fost facuta cererea aceea cu privire la zile libere.

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I  miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Witch la intalnire - Premiul IWitch la intalnire - Premiul I
Steluta lui Himeko^_^Steluta lui Himeko^_^
Inapoi sus
Flower
Lu aug 21 2006, 09:33
CrisTina

Maestru al elementelor

Membrul nr. #4
Posturi: 907
Puncte: 1452
Monede: 2162
Miros: Parfum scump
ufff...mily stiu ca am gresit acolo....aia trebuia sa fie principala actiune ca sa il convinga pe oracol....dar topicul era misiune in meridian asa k a trebuit sa mai schimb....eh poate asa am gandit si io..... ...

When I think about it
I know that I was never there
Or even cared...

Avatarul saptamanii # 1 - Premiul I
Ex-staff Witch ClubEx-staff Witch Club
Inapoi sus
Grampa
Lu aug 28 2006, 11:19
Overworked

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #2
Eh, stiu ca am mai zis o data, dar chiar mi-au placut povestile pe care le-am citit in astea 2 saptamani. Se vede ca v-ati straduit sa iasa cat mai bine ^_^ Acum am postat altele, pentru care aveti tot cam 2 saptamani sa scrieti.
Am modificat un pic regulile: acum aveti voie sa faceti si posturi unul dupa altul in threadurile voastre. De asemenea, aveti voie sa adaugati noi personaje: cate vreti! Asa ca va urez sa aveti parte de inspiratie si acum Succes.

Facultatea imi acapareaza tot timpul momentan... Imi cer scuze ca nu pot intra mai des.

Inapoi sus
Email
Summer
Sb sep 02 2006, 02:30
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Hey! Eu o sa fiu plecata cam o saptamana asa ca o sa continui povestea doar cand ma intorc. Imi cer scuze pt lipsa d inspiratie din ultima vreme...da nah'. Sper doar ca daca pana la urma tot va apucati de sters threaduri inchise astea de aici sa nu le stergeti. Pupici..si sper ca dupa o saptamana la tara (f boring dar nu am ce face) o sa am mai multa inspiratie...si sper sa mai scrieti si voi intre timp sa am ce citi.

[Later edit]: se pare ca nu mai plec chiar acuma asa ca am facut un post dejaba @.@ @_@ @.@

[ Editat Sb sep 02 2006, 10:41 ]

Aya-chan (dupa cum spun eu) - Premiul I [poll] unde david nu e nimik nu e - Premiul II [poll] Cel mai bun personaj! - Premiul II Semnatura saptamanii #2 - Premiul III
Inapoi sus
Grampa
Sb sep 02 2006, 10:55
Overworked

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #2
Ma rog, am prins mesajul oricum SunsetG|rl. Si fii linistita, ca astea nu vor fi sterse. Daca esti plecata atunci probabil ca va fi amanata data limita cu povestea. Macar ca se potriveste un pic mai bine cu timpul (Freyja a stat ceva vreme in Arkantha, dar Anna si Chelsea au ajuns in Concordia in cateva ore asa ca timpul Freyjei este "dupa" timpul lor )

Inapoi sus
Email
mily
Sb sep 02 2006, 01:31

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
ma rog....povestea am observat ca se leaga. Eu ma o super-propunere. cand terminam povestea ar putea isi un roman dragut....

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I Your Sim character #2 - Premiul I Bannerul saptamanii #2 - Premiul I Colorization - Premiul I Blend-ul saptamanii #2 - Premiul I Avatarul saptamanii #6 - Premiul I Deseneaz`o pe Ai Enma ! - Premiul I Creativity - Premiul I [poll]Anime Girl - Premiul I Ehm..coperta? - Premiul I Concurs de Eseuri: Personajul Favorit - Premiul I  miss sims - Premiul I [poll][poll] Versuri pentru o imagine. - Premiul I Sketchy art Contest II - Premiul I Semnatura saptamanii #38 - Premiul I Ironieeeee. - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul II Your Sim character - Premiul II Zambeste si Mory(Compuneri de groaza) - Premiul II Craciunitele W.I.T.C.H. - Premiul II Cd cover - Premiul II [poll] Asculta si creeaza faza-2-a - Premiul III Avatarul saptamanii #1 - Premiul III Avatarul saptamanii #5 - Premiul III
Inapoi sus
Summer
Ma sep 26 2006, 02:37
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Tocmai am terminat de continuat povestea de la RolePlay. A mea si a lui kadma_kittywhite. Mersi ca m-ai lasat pe mine prima cu povestea.

Si am citit si povestea lui Nina. Si am o intrebare. Lumile lor de intuneric si lumina au vreo legatura cu intunericul si lumina de p Concordia? Alaturi de distrugere si creatie.

Si ma gandeam ca pana la urma o sa ne unim toti intr-un singur thread ca sa incercam sa il deconspiram pe tipul John? Sau cum o sa fie? Si daca tot vrem sa le unim am face bine sa fim constienti de firul povestii de pana acuma. Si iata un mic rezumat.

Si pana acum personajele mai exact sunt: Eu, Freyja(Banshee-puteri mari) si Roberta(Meridian-puteri telepatice) iar nou suntem in padure pe Concordia. Noi mergem in ceva oras ca sa gasim o banshee si apoi sa luam urma lui John. Scopul nostru este sa il prindem. Mai este Chelsea(Intunericul) si Anna(Creatia) pe Concordia, in capitala, care isi perfectioneaza puterile. Apoi Michiyo si Taiki (oameni din Tokyo, luptatori pentru Oracol) impreuna cu Taychin (are colier cu puteri magice) in Tokyo pe Pamant. Primii doi erau intr-o vacanta cand au dat de Taychin...si aici vdm c se mai intampla...Si in final cei doi ingeri ai intunericului(Arien) si din lumina(Amit). Ei fiind neportriviti in lumile lor, sunt mutati in teritoriul neutru al barierei...

Okay...are cineva idee cum unim toate topicurile astea? Sau le unim pana la urma?

Ma gandeam ca in final o sa luptam toti cu John sau ceva...Cineva zicea ca o sa iasa un roman dragut. Cred ca mai degraba un anime fain. Pacat ca personajele din Witch sunt cu trade mark si practic nu ai putea sa le folosesti.

Okay si acum urmeaza comentariile si parerile voastere si alte sugestii. Si ma scuzati dak am gresit vreun nume pe aici.

Inapoi sus
Himeko
Ma sep 26 2006, 02:59
Grandma

Dragonul Aerului

Membrul nr. #511
Posturi: 1049
Puncte: 2067
Monede: 17630
Miros: Iarba
uite care e faza...Eu am o idee referitor la cum sa legam povestea mea de faza cu john...oracolul nu reuseste sa ii mute pe arien si pe amit in interiorul barierei...pt ca arien fuge....restu veti citi later...oricum in cele din urma amit isi sacrifica puterea pentru a o salva pe arien si pentru a pastra iubirea lor eterna...astfel trupurile lor vor fi cufundate intr-o gheata ce nu se topeste niciodata in timp ce sufletele lor se vor contopi si vor forma un al doilea sigiliu...care este singura cheie pt a-l invinge pe john si sigiliul lui...folosit de cine trebuie sfarsitul va fi fericit...si atunci ma gandeam ca el ar trebui sa fie folosit de freyja si de roberta pentru ca ele se completeaza reciproc si pentru ca numai puterea unei prietenii sincere poate invinge Intunericul in care john doreste sa invaluie lumea....ce ziceti?referitor la celelalte personaje....nu imi vine nik in minte...aveti sugestii?

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul I Semnatura saptamanii #3 - Premiul I [poll] unde david nu e nimik nu e - Premiul I draw continues XD  - Premiul I Un Nou Costum Pentru Cornelia - Premiul II [poll] Cel mai bun personaj! - Premiul III Concurs de dovleci - Premiul III
Cea mai frumoasa papusaCea mai frumoasa papusa
Inapoi sus
Email
Grampa
Mi sep 27 2006, 01:33
Overworked

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #2
Mii de scuze ca nu am intrat ieri deloc
Am luat un virus de pe net si a trebuit sa fac curatenie (adica reinstalare de windows si tot tacamul). Acuma totul e in regula, o sa ma ocup de ce trebuie.
Cateva remarci:
1. Rezumatul lui SunsetG|rl este foarte exact si corect. Descrie scurt si la obiect ce se intampla momentan. Bravo Sunset, chiar era nevoie de asa ceva !girl!
2. Ideile voastre sunt foarte bune, si chiar vor fi aplicate. Nu am putut sa scriu threadul lui Mily si lui Liz ieri cum imi propusesem, dar azi va aparea.
3. Vrajitoarele au intr-adevar copyright, dar din cate am vorbit eu cu o anume persoana de la redactie, nu ar trebui sa patim nimic pentru o poveste din asta, pentru ca nu le incomodam in nici un fel afacerea.
4. In threadul cu Asediul in Concordia, puteti "face" sa castige oricare parte....

[ Editat Mi sep 27 2006, 03:51 ]

Inapoi sus
Email
Himeko
Mi sep 27 2006, 03:49
Grandma

Dragonul Aerului

Membrul nr. #511
deci facem faza cu al doilea sigiliu?ai citit inger si demon?e bine ce am scris pana acum?

Semnatura saptamanii #1 - Premiul I [poll] La inaltime-finala - Premiul I Semnatura saptamanii #3 - Premiul I [poll] unde david nu e nimik nu e - Premiul I draw continues XD  - Premiul I Un Nou Costum Pentru Cornelia - Premiul II [poll] Cel mai bun personaj! - Premiul III Concurs de dovleci - Premiul III
Inapoi sus
Email
Summer
Jo sep 28 2006, 03:59
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Am citit ce ai scris, nina, si imi place. Foarte dragut.

In legatura cu copyrightul ma gandeam la faza cu anime. Ca ar iesi unul dragut. Eh si ma bucur ca rezumatul meu a fost apreciat.

Cat despre asediul...Eu ma gandeam ca ar fi dragut sa castige John. Sa reusim sa il inviongem doar cand ni se alatura si cei doi ingeri Dak nina vrea. Si oricum sa nu terminam prea repede povestea.

Si pana la urma am putea folosii sigiliul ca forta puterii lui John. Stii...dak distrugi sigiliul ii distrugi puterrea. Si sigiliul poate fi ceva care sa ii ajute pe ingeri. Sa poata fi impreuna. Si distrugerea sigiliului poate sa fie si distrugerea a Concordiei si a Luminii si Intunericului. Putem zice ca fondatorii ultimelor 2 lumi sunt oameni de pe Concordia care au plecat in 2 parti diferite ca sa isi implineasca un ideal. Si unul a facut intunericul si unul lumina (sa zicem ca ii chema ca si celelalte nume ale lumilor...acuma nu le mai stiu). Putem chiar sa ii condamnam ca ei se simteau superiori si d aia au plecat ca sa isi faca o lume superioara ideala. Ceva d genu dak intelegeti ce vreau sa zic. Nina...ca tot sunt personajele tale..>C parere ai? Si altii? Ziceti.

[ Editat Jo sep 28 2006, 04:19 ]

Inapoi sus
Himeko
Jo sep 28 2006, 07:28
Grandma

Dragonul Aerului

Membrul nr. #511
pai....practic cei doi "ingeri"care sunt de fapt un inger si un demon mor oricum...pentru ca vor fi pusi sa aleaga intre viata lor si dragoste...normal...cei de pe annot nu cred ca ar fi avut de obiectat mare lucru la adresa relatiei dintre cei doi insa o veche profetie din annot spune ca "atunci cand intre Cel mai Luminos Inger si Demonul cu Inima Pura se va naste iubire cele doua lumi vor fi reunite.Fiecare conducator isi va pierde puterea,fiecare diferenta va disparea iar poporul nascut din acelasi sange va fi din nou unul...Prin puterea dragostei celor doi tot ce e gresit va fi indreptat."
Inteleptii din annot nu sunt de acord sub nici o forma ca cele doua lumi sa se uneasca pt ca asta ar insemna ca ei sa-si piarda autoritatea si capacitatea de a controla poporul de ingeri.De-a lungul timpului ce ce nu au fost de acord cu aceste lucruri au fost inchisi in Temnita Tacerii,un loc bine ascuns in subteranul orasului Luminii.Si de aici ne dam seama ca ingerii nu sunt chiar asa precum pareau la inceput.Inteleptii vor incerca sa-i desparta pe cei doi iar in cele din urma,vazand ca nu reusesc...le cer celor doi sa aleaga intre dragoste si viata...Inteleptii credeau ca asa vor opri profetia...pt ca ei credeau ca iubirea se sf odata cu viata acelor fiinte...insa s-au inselat...alegand iubirea si murind pt ea...sufletele celor doi implinesc profetia...si se unesc pt a forma Sigiliu Puterii Absolute...capabil sa desfaca tot ce e rau si sa puna pct oricarei minciuni...mai scriu mai tarziu ca am obosit

Inapoi sus
Email
irma_dragutza
Vi sep 29 2006, 10:44

Ucenic vrajitor

Membrul nr. #547
Posturi: 684
Puncte: 77
Monede: 770
imi plac f mult toate povestile si sper ca shi povestea mea sa va placa 8)

Inapoi sus
byank
Du nov 12 2006, 08:58
The life is a story

Arhivrajitor

Membrul nr. #675
Posturi: 1101
Puncte: 710
Monede: 685
Toate mi'au placut....Is tzooper toate va popic pe totzi care au scris povestioare care mi'au placut
Nu fugi! Lupta pentru a castiga!Aceasta e o lumea unde numai cei puternici inving!!!

Bad romance '

haideti la imbracat! - Premiul I Omul de zapada - Premiul I Felicitare de martisor - Premiul II Cel mai bun blog. - Premiul II Special Moments [*Anunt important la primull post*
Inapoi sus
Email
Himeko
Ma nov 14 2006, 06:18
Grandma

Dragonul Aerului

Membrul nr. #511
Grampa...am terminat povestea un inger si un demon...si am legat-o de celelalte povesti...m-am gandit ca sigiliul sa nu fie o amuleta sau vreun obiect in general...ci sa fie un sigiliu uman...rodul iubirii intre Amit si Arien:Athan.Poti sa inchizi acest thread si cand termina si ceilalti partea lor va trebui deschis un nou thread,cu toti cei care ajuta la restabilirea pacii dintre lumi pentru asa numita batalie finala...ce ziceti?e bine asa?are cineva alte idei?

Inapoi sus
Email
Summer
Du nov 19 2006, 10:27
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Se pare ca odata ce a inceput scoala nu prea a mai avut timp lumea sa completeze povestea, decat foarte putin. Nici eu nu am avut timp, desi intentii am avut de multe ori. Oricum Grampa nush cand intra pe site..>Pot sa iti inchid si eu topicu daca vrei. Dar intai il mai las poate mai citeste lumea...

Cat despre ideea cu medalionul mi se pare buna... Sau mai degraba sigiliul sa fie semnul iubirii lot. Ca nu e doar un medalion, e un semn, semnul pe care il foloseste John. Sau nu la asta te-ai referit. Ar putea totusi sa capete insemnatate mistica, in sensul in care...ochiul e simbolul lui Ra si poarta noroc doar daca il porti inscriptionat pe un medalion.. Ceva de genu ziceam...Sau tu la ce medalion te-ai referit...

Acuma merg sa citesc ce s-o mai scris si poate apuc si eu sa scriu ceva...

Inapoi sus
mily
Du mar 11 2007, 08:27

Moderator
Admin concursuri
Xin Jing

Membrul nr. #530
Eu nu mai am timp, dar ma chinui sa fac asta. Am sa incerc cat de curand sa mai scriu la Asediu, ca sa putem lega povestiile. Imi plac foarte mult ideiile voastre, sunt chiar bune.

Off: Am vazut ca s-a pus sistemul de numarat caractere, dar si rangurile au fost schimbate?

Inapoi sus
Summer
Jo apr 05 2007, 10:58
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
In legatura cu postul meu de la Asediul. M-am gandit ca asediul va fi povestit pe urma. Ceva in genu "In timp ce gardienele se invarteau sub vraja in cerc..." Sau poate fi povestit ca si o amintire groaznica. Sau poate chiar descoperind gardienele indicii pe rand. Si continuand astfel sa-si caute prietenle. Ma gandeam ca pe campul de batalie acuma e mult mai linste. Si datorita unui pasaj subteran sau asa, personajele importante reusesc sa scape si astfel King se trezeste cu un castel gol (si nu poate pune mana pe putere) Totusi el si oameni lui vor pastra castelul. Ceva in liniile astea ma gandeam. Orice alte idei sunt binevenite.

Inapoi sus
iBerry-x
Mi aug 08 2007, 12:33
Masca de porţelan.

Dragonul Aerului

Membrul nr. #156
Posturi: 2087
Puncte: 2002
Monede: 595
Miros: Levantica
Am citi majoritate povestiilor de aici si decalr ca am rams cu gura cascata :0 Grampa ai un talent excelnt in a incepe povesti, si voi restul in a le continua!Sunt toate niste sooepr povesti, si una cu alta nu se pot compara.Nu au aceeasi tema, difera foarte mult!Felicitarii Grampa pentru ineputurii si felicitaric elor care ua continuat povestiile!

Avatarul saptamanii #14 - Premiul I New creature - Premiul I Avatarul Saptamanii #20 - Premiul I Colorize - Premiul I The best settie - Premiul I  Wallpaperul saptamanii #16 - Premiul I [[./Make a W.I.T.C.H site.x \]] - Premiul I Avatarul Saptamanii #29 - Premiul I Make a blend. [editia lV] - Premiul I C∞l ιмäğιñäтιóή cΘñтésт <3 - Pre Special prose contest #1 - Premiul I poze "saritoare"! - Premiul II Bannerul saptamanii # 6 - Premiul II Wallpaperul saptamanii #26 - Premiul II [poll] Concurs de fantezie - Premiul III Concursul de layouturi 2008 - locul III Composition contest #8 - Premiul III
Inapoi sus
Summer
Ma sep 11 2007, 11:19
Queen Alice

Dragonul Apei

Membrul nr. #6
Hey...Am recontinuat povestea mea. Cu Freyja si Roberta. Cred ca ar fi fain sa terminam ce am inceput. Sper ca Padma (asta e numele de pe forum al lui Kadma mai nou...Ea o juca pe Roberta)...Si am scris si ceva despre ingeri...Ca sa se lege oarecum cu povestea lui Himeko. Sper sa puteti si sa vreti sa mai continuati. Si se si pare ca s-au mai inscris altii.... Noi in poveste... Daca ai timp Grampa.

[Later Edit] Deci Freyja inca nu stie de puterile lui Athan. Si probabil nici Laila...si chiar nici el.. .Poate va avea o explozie de puteri necesara atunci.

Singurul lucru, toti trebuie sa ajunga in Concordia sa se alature oarecum luptei. Si cineva din Concordia din cate imi amintesc eu, stia ca Athan trebuie sa ajunga acolo sa ii ajute in lupta cu John. Cineva stia ca s-a nascut o astfel de putere...

Si oricum la un punct tot trebuie sa ajunga la final lupta cu John, nu ne grabim...dar ideea e sa incercam sa ne indreptam spre acelasi loc cat de cat...

[ Editat Ma sep 11 2007, 11:49 ]

Inapoi sus
junkster x
Vi nov 09 2007, 06:05
blood blood blood

Dragonul Aerului

Membrul nr. #874
Posturi: 2703
Puncte: 2055
Monede: 440
Miros: Portocale
he he he...roberta ma numesc si eu...

Pai...toate povestile mi-au placut...sunt foarte dragutze...m-au fascinat toate...sincer toti aveti stilul acela minunat e a povesti...Bravo!!!

Never a failure, always a lesson !

Life`s color zone #1  - Premiul I Avatarul saptamanii #15 - Premiul I Wallpaperul saptamanii #8 - Premiul I Avatarul saptamanii #23 - Premiul I [poll][poll] Future O. / E. - Premiul I Shuffle it up !  - Premiul I Let's Make a PARTY - Premiul I Semnatura saptamanii #19 - Premiul II Ironieeeee. - Premiul II Afisul ,,Scrie mai frumos'' - Premiul II walpaperul saptamanii #13  - Premiul III
Inapoi sus
Email
maly_yo
Lu sep 01 2008, 04:29
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #2672
Posturi: 60
Puncte: 188
Monede: 1740
Pai mi-au placut toate pe care le-am citit pana acum

Image and video hosting by TinyPic
Inapoi sus
{հ}ﻨռﻪოօг{ﻨ}
Lu ian 12 2009, 03:57
amu

Discipol avansat

Membrul nr. #3208
Posturi: 354
Puncte: 323
Monede: 780
Miros: Dovleac
povestile au fost minunate im plac foarte mult

nick jonas Pictures, Images and PhotosNick Pictures, Images and Photosnick jonas icon Pictures, Images and Photosnick jonas icon Pictures, Images and Photos

Witch Sport - Premiul I Colorize 6 - Premiul I Colorize #3 - Premiul III
Inapoi sus
♥©®¥η@♥
Vi mai 21 2010, 09:01

Ucenic vrajitor

Membrul nr. #4231
Posturi: 64
Puncte: 53
Monede: 512
Comentariul meu in legatura cu povestile voastre:Mi-au placut foarte mult toate,nu pot sa spun care este cea mai frumoasa pentru ca toate au fost sooper!Sunteti foarte creativi!

I just want to see...Your smiling face!
Inapoi sus
irma cool
Du iun 06 2010, 09:29
.

Vrajitor

Membrul nr. #3962
Posturi: 1604
Puncte: 454
Monede: 455
Miros: Lapte si miere
sunt superbe tineti-o tot asa

Image and video hosting by TinyPic scoala deja a venit. cu parere de rau va anunt ca nu voi mai intra asa des. poate numai in weekend. I will miss you , all

α ℓιттℓє тяιρ #4 - Premiul I *Basmul Tau* editia 2 - Premiul II Ziar *4 - Premiul II Cartoons - Premiul III
Inapoi sus
Email

Mergi la:     Inapoi sus