Forum
| Witch Club -> Forum -> Discutii despre revista | << Inapoi | Inainte >> | |
| o idee .... trei povesti ... | ||
|
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, Haru
|
| Autor | Post | ||||
| éffιe |
| ||||
| The mother. Dragonul Apei ![]() Membrul nr. #796 Posturi: 2466 Puncte: 1571 Monede: 3345 Miros: Caramel | am observat ceva .... si cred ca nu sunt singura ... cred ca multi dintre voi stiti , credeti sau ati observat .... si stiu ca este usor sa-ti dai seama dar ... in serial revista si romane sunt cu totul altfel de povesti ... adica nu ma refer ca sa fie in fiecare carte aceeasi poveste "cutarescu se duce la cutarescu si il sperie apoi ..." ... nu !! ... ma refer ca se tot adauga noi personaje ... alte stari ale gardienelor ... si unii dintre voi veti spune : asa este mai interesant ... poate ... dar este foarte confuz ... de exemplu .. in serial exista blunk .. in revista si romane nu ... ma rog .. nu am cititi toate romanele ca sa fiu sigura .. ma rog ... ideea e ... ca totul este mult prea confuz .... voi ce parere aveti ??
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Michiru |
| ||||
| Angelic Love. Dragonul Pamantului ![]() Membrul nr. #681 Posturi: 897 Puncte: 1801 Monede: 4050 Miros: Energie pura | Parerea mea este ca totul devinde confuz daca te imparti in romane, reviste si serial. Eu m-am limitat a revista. Toata lumea stie ca daca o carte are succes,automat trebuie sa se creeze si o varianta televizata. Si,desigur ca varianta televizata este intotdeauna diferita afta de povestea originala; ar uneori se intampla ca intre roman/revista/manga si varianta de la tv sa nu existe niciun punct comun in afara de personaje,ceea ce e revoltator. Asa ca nu mai fiti confuzi degeaba... limitati-va la serial sau revista si nu va mai trebui sa va ametiti degeaba.
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Oonz |
| ||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #1707 Posturi: 72 Puncte: 341 Monede: 2010 Miros: Flori de munte | mda.. pai faza e k revistele sunt originare din italia, k sa zic asha, iar desenele sunt facute in frantza... so fiekre tzara cu ideile ei! sa vedetzi cum arata revista witch in franca! 80 d pg sunt nimai teste shi articole shi benzile desenate propriu zise apar doar la sfarshit shi reprezinta mai putzin d juma din revista... nu e d mirare k au schimbat shi infatzisharea personajelor, personalitatea Corneliei shi l-au mai adaugat p blunk... eh, asta se intampla dak i idee buna cucereshte piatza shi s extinde shi in alte domenii... AOLEU! tocma mi-am amintit d papushile witch! c groaznic arataaaa! oricum, REVISTELE RULEAZA!! shi cartziile sunt ok! cva mai mult text...
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| corny_h |
| ||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #2496 Posturi: 211 Puncte: 273 Monede: 753 Miros: Portocale | Eu am revistele din nr. 5/2005 si imi iau de acum revista W.I.T.C.H. de la inceput (o carte care apare in fiecare luna si se gaseste in librarii care povesteste pe rand fiecare nr.) dar din pacate am vazut si desenul inainte : nu retin aproape nik. din carti si ma intreb cand se intamplac chestia aia din serial si ma trezesc ca nu a fost scrisa in carte si ca exista povestea doar in serial!. Este foarte nasol : uiti lucruri si te intrebi de ce (lucrurile adevarate nu cele din serial)!! P.S.: De exemplu in serial vrajitoarele se duc in meridian si deschid portale noi cand vor!!! | ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| antonella_cornelia |
| ||||
Ucenic vrajitor![]() Membrul nr. #1951 Posturi: 19 Puncte: 97 Monede: 0 Miros: Capsuni | poi yo cred ca depinde de ''autori''.pentru ca de exemplu, serialul e facut de cineva, revista de altcineva si cartzile de altcineva.cred ca doar se inspira autorii se inspira uniii dupa altzi si mai schimba ei ideile potzin.nush........asta e parerea mea. mea | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Will98 |
| ||||
| ~Spring Fairy~ Arhivrajitor ![]() Membrul nr. #2792 Posturi: 350 Puncte: 505 Monede: 1572 Miros: Busuioc | Ai dreptate!Si eu am observat,de exemplu in revista witch exista testoasa lui Irma,dar in serialul TV nu!Ce inseamna asta,ca producatorul serialului a inventat si el cate ceva din poveste,ca sa nu mai zic ca putea sa faca ca povestea din revista!Asa nu ar fii fost asa de confuz...la umomendat nu ami stiu ce sa cred ,desenul sau revista!Oricum ideea threandului e buna,dar cred ca ar trbuii sa ii trimitem un E-MAIL producatorului Oricum nu mai da desenul pe jetix
| ||||
| Inapoi sus |
| ||||
| Ralucutza* |
| ||||
Discipol al vrajitoarelor![]() Membrul nr. #1413 Posturi: 25 Puncte: 111 Monede: 1110 | hah foarte tare topicul asta ...pai parerea mea este ca revista e cea mai originala.in privinta serialului aveti dreptate daca o carte/revista are succes trebuie sa se faca si televizat[ca twilight de exemplu]mai bine se limitau doar la revista si serial nu si la romane si tot felul de alte chestii.mai mult ne incurca si nu stim ce sa mai credem,ba mai vedem si din alte tari alte idei,ne incurca de tot.nu se puteau oare limita la o singura idee?sau hai cel mult 2?pentru ca asa incurca lumea si se cred ei genii ca pot inventa mai multe dar de fapt este tot aceeasi chestie,tot aceeasi tema:adica witch.si nu prea are sens tot ce fac ei acolo.cel mai stupid mi se pare serialul cum am zis cea mai originala e revista. | ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Ludmoore |
| ||||
| Zilele Sailor Moon 15 martie - 30 iunie Gardian ![]() Membrul nr. #1422 Posturi: 491 Puncte: 982 Monede: 519 Miros: Pamant proaspat | Un thread mai rarefiat decat vidul interstelar (10^-13 atm)[1] Nu sunt de acord cu Ralucutza, Michiru et al.[2] Nu spune nimeni ca o poveste trebuie sa aiba o singura versiune. O lucrare prezinta niste personaje, protagonisti, antagonisti si altii, niste locuri, niste intamplari, chestii care intra intr-o poveste. Dar sunt multe alte seturi de evenimente cu personajele si locatiile aferente[3] care pot forma tot atatea noi povesti. Sa zicem ca povestesc despre mine cum intru pe wclub, va cunosc, va vad la niji sau otaku sau in vreo tabara ca cea pe care a anulat-o Himeko si totul se termina cu o strangere de mana cu Grampa sau cu un sarut cu o witchclubista misterioasa Dar o poveste de dragoste, cum m-am judecat cu Renelul sau cu altceva, liceul sau cum ma fac eu driftdriver sunt si ele subiecte de povestire. Sunt o infinitate de situatii in care le putem pune pe eroinele noastre. Pe langa revista si serial sunt cartile, benzile desenate minore sau specialele, fanficurile nenumarate (cate capete atatea idei). Daca ii vine in cap cuiva ceva cu WITCH si vrea sa povesteasca lumii o sa-l inchidem? E ilegal?Note [1] Presiunea data este inventata de mine, in mod sigur falsa [2] et al=si altii. Similar cu etc. [3] aferent=aflat inainte, ce precede, ce determina, ce cauzeaza.
| ||||
| Inapoi sus | | ||||
| Saske. |
| ||||
| Discipol avansat ![]() Membrul nr. #4334 Posturi: 79 Puncte: 206 Monede: 1174 Miros: Parfum scump | Eu daca stiti miam dat seama ceva sezonul 2 al serialului Witch era capitolul de la revista Witch... Adica cand au invinso pe Nerissa dar in alt mod. Si dupa a aparut profesorul Rapen Shilla sau nu mai stiu cum il chemase. Asa sa terminat ultimul episodd. Iar in revista Witch el era profesor dar era si agent secret care le descoperise secretul fetelor. Am sa va arat niste poze cu el. (clic aici) (clic aici) Iar aici priviti niste poze din serial .(clic aici) (clic aici) Asa arata in revista Witch. (clic aici) (clic aici)
| ||||
| Inapoi sus | | ||||