Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
C.H. MEME |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | |||||||||||
Michiru |
| |||||||||||
Angelic Love. Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 |
Nu cred ca are rost sa explic ce este un meme, si ca sa intelegeti cu adevarat cum se utilizeaza, intrati pe 9gag si vedeti cu ochii vostri! Ce vreau eu de la voi: sa faceti un meme care sa aiba legatura cu povestea W.i.t.c.h. si cu personajele voastre. Iata doua exemple. Primul este unul personalizat, cu o imagine aleasa de mine: (clic aici) Al doilea reprezinta varianta clasica de meme-uri care exista deja pe internet. (clic aici) Se puncteaza umorul, dar in special originalitatea! Site-ul cu care va puteti ajuta pentru crearea acestor meme-uri: (clic aici) Daca aveti nelamuriri, va rog sa postati dedesub, va voi raspunde cu cea mai mare placere. Nu exclud faptul ca am trantit aici o explicatie de 2 lei. Sunt dupa 10 ore de birou si 4 seminare. Please don't kill me. [ Editat Jo oct 16 2014, 09:15 ] | |||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||
Michiru |
| |||||||||||
Angelic Love. Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Nevermind >_> | |||||||||||
Dianae |
| |||||||||||
Inima Kandrakarului Membrul nr. #851 Posturi: 2993 Puncte: 4437 Monede: 18913 | as da like la ultimul post.
| |||||||||||
Michiru |
| |||||||||||
Angelic Love. Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Am incercat si io. Lameeee T_T | |||||||||||
.vlad |
| |||||||||||
i know that i've got issues but you're pretty messed up too Intelept in Kandrakar Membrul nr. #2752 Posturi: 598 Puncte: 1185 Monede: 5240 Miros: Iarba Bomboane: 1 | Dianae a zis ... as da like la ultimul post. hahahah sick burn
| |||||||||||
Michiru |
| |||||||||||
Angelic Love. Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Ba, io stiu ca nu va place de mine, but stop shoving it in my face XD | |||||||||||