Forum
Witch Club -> Forum -> Concursuri | << Inapoi | Inainte >> | |
iuni W.I.T.C.H. |
Moderatori: Mey, Grampa, Sango-chan, Ashley-chan, Himeko, Lidié, mily, Nanami, Michiru, march
|
Autor | Post | |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 |
![]() Am observat un trend destul de interesant pe tumblr, si anume blogurile de confesiuni. Ce-ar fi sa ne facem si noi propriile confesiuni? ![]() Tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti ce pareri, sentimente sau amintiri puternice aveti fata de aceasta serie (reviste, desene animate, postere, jucarii, personaje, poveste etc.) pe fundalul unei imagini cu W.i.t.c.h.. Spre exemplu daca aveti o confesiune in legatura cu Elyon, folositi o imagine cu ea! Nota se va da atat pentru emotiile redate in confesiunile voastre cat si pe nivelul de editare a imaginilor. Deci, da, este SI un concurs de editare, ca in cazul concursului Semnatura saptamanii! Daca va simtiti suficient de talentati, puteti face un desen ca si imagine de fundal. Sau o fotografie facuta de voi! Pentru mai multe exemple, ca sa va lamuriti: (clic aici) Data incheierii concursului: 10 noiembrie 2014 ATENTIE! - in legatura cu drepturile de autor 1. Am sa va rog sa mentionati daca desenul / fotografia este facuta de voi sau nu. In cazul in care este facuta de voi dar cu toate acestea le gasesc furate de pe vreun site, sunteti automat descalificati. 2. Daca folositi o imagine de pe internet si va fi editata de voi in Photoshop / Photoscape / etc. am sa va rog sa imi oferiti un link catre imaginea - sursa (sau originala) care ati folosit-o. [ Editat Mi oct 22 2014, 02:13 ]
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
blacksubmarine |
| |||||||||||||
Arată-mi un erou şi iţi voi scrie o tragedie.![]() Dragonul Apei Membrul nr. #4334 Posturi: 1949 Puncte: 1562 Monede: 411 Miros: Vopsea Bomboane: 3156 | Perfect! ![]() Insa, sunt putin confuz: 'Data incheierii concursului: 10 octombrie 2014' ?! (as vrea sa stiu concret cand se termina concursul).
| |||||||||||||
Inapoi sus | | |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Ba, io cand zic ca-s picata de pe luna, nu zic degeaba. My mistake, se modifica imediat.
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Dragonfly |
| |||||||||||||
Even if you're gone, I'll stand by you Maestru al elementelor Membrul nr. #3388 Posturi: 7454 Puncte: 1455 Monede: 6206 Miros: Portocale Bomboane: 713 | deci întrebarea mea este, dacă luăm pozele de pe google şi le edităm noi, se pune ca abatere de la reguli saaaaaau?
| |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Ma gandeam eu ca nu am explicat partea aia suficient de bine. Cred ca am s-o rectific cand voi fi mai libera weekendul asta. Trebuie s-o modific putin si sa zic ca daca luati o imagine care o veti modifica digital, sa ii aratati sursa. Si daca e al vostru, sa mentionati ca e al vostru.
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
Michiru |
| |||||||||||||
Angelic Love.![]() ![]() ![]() ![]() Xin Jing Membrul nr. #681 Posturi: 1250 Puncte: 2856 Monede: 4921 Miros: Ocean Bomboane: 2 | Updated!
| |||||||||||||
Inapoi sus |
| |||||||||||||
ToXicFloWer |
| |||||||||||||
![]() Dragonul Aerului Membrul nr. #3962 Posturi: 3009 Puncte: 2349 Monede: 2590 Miros: Pamant proaspat Bomboane: 247 | ma bag ma bag
| |||||||||||||