Cartile W.I.T.C.H.

Colectia- "Globul Sfaramat"
 • Soimul de Piatra vol I- Scurta descriere:
  De data aceasta, Gardienele Kandrakar-ului pornesc in prima lor aventura in timp. Misiunea lor este sa gaseasca fragmentele Globului Sfaramat inaintea lui Gorgon. Dar se pare ca primul fragment a fost deja furat...

 • In Ghearele Vulturului vol II- Scurta descriere:
  Cea de-a doua aventura a vrajitoarelor prin Timp incepe! Misiunea lor este aceea de a salva Universul si de a gasi Fragmentul Vulturului inaintea lui Gorgon. Dar de data aceasta, fetele sunt duse intr-o lume in care taria fizica este tot ceea ce conteaza...

 • Umbra Bufnitei vol III- Scurta descriere:
  Pornind pentru a treia oara prin panza timpului, cele cinci fete ajung de data aceasta in Strigia, Orasul Bufnitelor. Dar de ce i-a dat Oracolul Pasarea Intelepciunii tocmai Irmei? Vrajitoarea apei simte ca s-a comis o regretabila eroare. Iar calatoria aceasta nici nu incepe bine ca se si termina... cum nu se poate mai prost.

 • Phoenixul de Aur vol IV- Scurta descriere:
  In Phoenixul de Aur, misiunea vrajitoarelor pare absolut imposibila: nu numai ca trebuie sa gaseasca Fragmentul Phoenixului inaintea lui Gorgon, dar trebuie sa ii smulga cumva si celelalte trei fragmente. Din fericire, Cornelia are inca Pandantivul Phoenixului, care le va duce la cel de-al patrulea Fragment. Dar exact cand se pregatesc sa plece in ultima lor calatorie, fetele se trezesc in fata unei surprize foarte neplacute...


Colectia- "Strict Secret"
 • 100 de trucuri pentru a-ti pazi secretele- Scurta descriere:
  Fii cool si sigura pe tine!!! Micul nostru ghid te invata cum sa-ti pastrezi cumpatul in orice situatie, cum sa tii un secret si cum sa pazesti secretele grupului tau, cum sa iti alegi o buna confidenta, cum sa faci o zi de nastere cu adevarat speciala si multe altele. Cand impartasesti un secret cuiva, iti simti sufletul mai usor. De aceea, e foarte important sa stii pe cine poti conta si pe cine nu. Este unul dintre acele trucuri care te fac invincibila.

 • 100 de trucuri pentru a avea o multime de prieteni- Scurta descriere:
  Cum recunosti o prietena adevarata? Cum recastigi o prietenie?Ce faci cand prietena ta cea mai buna are o noua prietena? De acum vei trece mult mai usor peste toate acestea!!! Pentru ca Will, Irma, Taranee, Cornelia si Hay Lin iti dezvaluie din secretele prieteniei lor.

 • 100 de trucuri pentru a te distra in vacanta- Scurta descriere:
  Vine vacanta cu trenul din Franta... Insa parintii tai vor sa te scoli in fiecare dimineata la aceeasi ora ca si pana acum, sa fii bona pentru fratele tau, sa ii ajuti la treburile casnice si sa nu iti neglijezi invatatul. Asta deja nu mai e vacanta!!! Dar nu te nelinisti... Pentru fiecare problema exista o soluti e. Si de data asta ea se numeste WITCH.

 • 100 de trucuri pentru a supravietui la scoala- Scurta descriere:
  Ti s-a intamplat sa-ti doresti instructiuni de folosire pentru colegi si profesori? Si fetelor WITCH... Dar sa iei si tu o data cea mai mare nota din clasa si toti colegii sa iti spuna ca esti tocilara? Si ele au trecut prin toate astea si prin multe altele. Tocmai de aceea ne-am gandit ca trebuie sa existe un ghid de supravietuire la scoala.

 • 100 de trucuri pentru a avea un supergrup- Scurta descriere:
  Toti pentru unul!!! Acesta este sloganul grupului nostru, un grup super!!! Chiar daca uneori ne mai certam, stim ca orice s-ar intampla, putem conta una pe cealalta. Vrei sa stii de ce? In carte gasesti cateva dintre pataniile noastre. Vei vedea singura cum am reusit noi. Fa-ti si tu un supergrup! Merita!!!

 • 100 de trucuri pentru a-i cunoaste pe baieti- Scurta descriere:
  Sunt baietii chiar atat de diferiti de fete? Unii da, ar zice cele 5 prietene. De ce se poarta altfel in grup. Cand e bine de urmat exemplul baietilor? Cum e sa ai un frate? Ce cadou sa-i faci unui baiat? Will, Irma, Taranee, Cornelia si Hay Lin iti povestesc din experientele lor.

 • 100 de trucuri esentiale in iubire- Scurta descriere:
  Cand stii ca un baiat te place? Sau, daca nu esti sigura ca el te place, dar tu il placi pe el, cum e bine sa te comporti? Cum sa nu te lasi cuprinsa de panica la prima intalnire? Si ce sa faci ca sa te vindeci de gelozie? Cele cinci prietene WITCH iti povestesc din experientele lor pentru ca tu sa te bucuri din plin de magia iubirii.