Cornelia Hale


Nume: Cornelia Hale
Data nasterii: 10 mai
Varsta: 14 ani
Zodie: Taur
Element: Pamant
Frati/surori: Lilian (alias maimuta)
Materia preferata: istoria
Pasiuni: patinajul
Iubit: Caleb, apoi Peter
Culoare preferata: verde
Animale de casa: o pisica (Napoleon)
Adora: moda, oglinzile, patinajul
Uraste: spatiile inchise, apa, vorbele de duh
Cornelia este cea mai la moda membra a grupului W.I.T.C.H, dar caracterul ei nu este unul superficial. Ea pare a fi cea mai increzatoare si realista membra a grupului, dar in ea se ascunde o fire romantica.

In Heatherfield, Cornelia invata la institutul Sheffield, in aceeasi clasa cu Will (3A), dar spre diferenta de aceasta, a locuit toata viata in acest oras, intr-un apartament luxos din centru. In afara scolii, este pasionata de patinaj, un sport la care a ajuns la performanta, castigand mai multe medalii si cupe. De asemenea, un mare hobby al ei este sa-si mentina garderoba cat mai moderna, deoarece este foarte atenta sa fie imbracata dupa ultima moda. Cornelia nu stie sa inoate si se teme de apa.
Inainte sa devina Gardiana, cea mai buna prietena a ei era Elyon Brown. Dupa ce Cornelia i-a povestit despre baiatul din visele ei, Elyon i-a daruit un desen cu acesta, asa cum reiesea din vise.

Dupa plecarea lui Elyon in Meridian, Cornelia s-a hotarat sa se intalneasca cu ea ca sa o intrebe de ce lupta impotriva prietenelor ei. Cu ocazia asta, l-a intalnit pe baiatul ei din vis - Caleb, liderul rebelilor din Meridian. Arata exact cum si l-a imaginat ea, iar intre ei a fost o dragoste la prima vedere. Din pacate, in lupta finala pentru detronarea lui Phobos, Caleb a fost transformat in forma lui primitiva, de floare, deoarece s-a dovedit ca a fost la inceput un Murmurator de la curtea lui Phobos.
In sezonul al doilea al revistelor, Cornelia a absorbit puterea monstrului rezultat din unirea elementelor. Cu aceste noi forte, ea l-a readus pe Caleb la forma umana. Cei doi s-au despartit pentru totdeauna, insa, dupa ce Nerissa a fost invinsa, deoarece Caleb nu a putut sa accepte sa fie separati, in lumi diferite.
In timpul sederii la colegiul de la Red Stone, un baiat pe nume Rick Fortworth i-a facut curte Corneliei, dar aceasta nu i-a aratat aceleasi sentimente, fiind inca prea ranita de relatia cu Caleb. In numerele recente ale revistei, Cornelia este indragostita de Peter, fratele lui Taranee, dar inca nu i-a marturisit acestuia sentimentele ei.

Puterea Corneliei este asupra Pamantului. Acest element ii da capacitatea de a comunica cu plantele, de a le face sa creasca sau sa se ofileasca, de a produce cutremure, deschizaturi in ziduri si fisuri in sol. Atunci cand lupta, face vite sa creasca rapid pentru a imobiliza dusmanii. Pe langa acestea, mai are si puterea telekineziei, adica poate face obiectele sa se miste prin forta mintii. Asa s-au manifestat prima data capacitatile ei magice - si-a facut ordine in camera doar prin vointa. Cateodata are viziuni generate de Pamant, iar in numerele recente ale revistei a descoperit ca poate vindeca rani minore, prin intermediul caldurii Pamantului. In primul numar, Cornelia a facut-o pe Lilian sa oracaie ca o broasca dupa ce si-a imaginat acest lucru. Nu se stie daca aceasta putere are un rol mai important, deoarece aceasta a fost singura data cand a folosit-o.

In cadrul grupului W.I.T.C.H, personalitatea Corneliei o face sa se certe des cu Irma, iar din cand in cand sa ii conteste deciziile lui Will. Totusi, este o buna prietena, iar calitatile ei sunt de mare ajutor Gardienelor.

Articol scris de Grampa. Acest articol NU este luat din revista; va rugam sa nu-l copiati.