Familiile vrajitoarelor

Acest articol a fost scris de Irma_cool!

Familiile fetelor
 • Familia Vandom

  Will locuieste la periferia orasului cu mama sa Susan si cu un pars pe nume Ghiro (care din pacate a murit calcat de o masina). Ea s-a mutat aici pe cand avea 14 ani. I-a fost greu la inceput, dar s-a obisnuit. Susan a divortat de Thomas, tatal lui Will, asa ca Will nu poate locui si cu el. Intr-un numar trecut, Thomas a incercat sa o santajeze pe Susan: a amenintat-o ca va obtine custodia lui Will daca nu primeste o mare suma de bani. Situatia a fost rezolvata cu ajutorul Kadmei (vechea gardiana a pamantului), care i-a platit banii lui Thomas.

 • Familia Lair

  Irma locuieste impreuna cu mama sa Anna-casnica, tatal ei Tom-politist, fratiorul ei mai mic Cristopher (poreclit "pacostea" si testoasa ei Frunzulita, intr-o mica vila cu gradina. Irma nu locuieste cu mama ei adevarata. Anna este mama ei vitrega.

 • Familia Cook

  Taranee locuieste cu mama ei Theresa-judecatoare, tatal ei Lionel-psiholog (fost avocat) si fratele ei Peter care este pasionat de surf si baschet. Parintii lui Taranee nu sunt de acord cu relatia dintre ea si Nigel si i-au interzis de cateva ori sa se mai vada cu el.

 • Familia Hale

  Cornelia locuieste in cel mai luxos cartier din Heatherfield impreuna cu mama ei Elizabeth, tatal ei domnul Hale - director de banca si micuta ei surioara Lilian (alias "maimuta" care este la gradinita.

 • Familia Lin

  Hay Lin locuieste cu parintii ei deasupra restaurantului "The Silver Dragon". Ea nu are surori sau frati. A mai locuit si cu bunica ei, onorabila Yan Lin, care dupa ce a murit a ajuns in Kandrakar, ca parte din Congregatie. Parintii lui Hay Lin nu au stiut niciodata ca Yan Lin a fost gardiana sau ca a avut vreo legatura cu magia.