Irma Lair

Nume: Irma Lair
Data nasterii: 13 martie
Varsta: 13 ani
Zodie: Pesti
Element: Apa
Frati/Surori: Christopher (alias Pacostea)
Materii preferate: Nici una (poate desenul)
Pasiuni: Sa zaca la ea in camera, ascultand muzica, sa danseze si sa cante
Iubitul: Joel Wright, caruia ii spune "Jay"
Culoarea preferata: turcoaz
Animale de casa: o testoasa pe nume Frunzulita (alte nume: Leafy, Lattuga)
Adora: Distractia, petrecerile, glumele, dulciurile, chips-urile, ciocolata, prajiturile, cantaretii si starurile de cinema, baile calde
Uraste: Sportul, temele pentru acasa, testele de la scoala, intunericul si fratii mai mici


Irma este cea mai glumeata si imprevizibila membra a grupului. Este jucausa la fel ca si elementul pe care il controleaza: Apa.

In viata de zi cu zi, Irma este eleva la Institutul Sheffield in clasa 2A (colega cu Taranee si Hay Lin). Nu ii place sa invete prea mult, preferand sa asculte muzica sau sa stea cu orele in baie. De asemenea, Irma mai participa din cand in cand la activitatile clubului de cercetasi "Ursii fericiti", din care face parte Martin Tubbs.
Acesta este indragostit de Irma si se tine dupa ea aproape tot timpul, dar ea nu il vede decat ca un simplu prieten. In ultimele numere, Irma l-a cunoscut pe Joel Wright, chitarist in formatia Cobalt Blue, alaturi de Matt. S-au inteles de minune la concertul Karmillei, care este idolul amandurora asa ca sa vedem ce va urma intre ei... La inceputul aventurilor Gardienelor, Irmei ii placea de Andrew Hornby, un baiat popular care nu era interesat de ea. Ca sa il cucereasca, Irma si-a transformat corpul prin magie pentru a parea mai atragatoare, dar cand el a incercat sa o sarute, l-a transformat intr-o broasca.

Puterile magice ale Irmei constau in cea mai mare parte in manipularea apei deja existente (cea din lacuri sau tevi) sau aruncarea cu jeturi de apa produse din neant. De asemenea, poate sta in apa cu orele fara sa i se increteasca pielea. Pe langa acestea, Irma mai poate schimba infatisarea obiectelor si chiar a oamenilor.
Primele semne ale puterii ei au aparut inaintea balului de Halloween din primul numar: si-a colorat rochia in albastru prin magie, iar cand a ajuns acolo, l-a facut pe Martin sa devina invizibil (fara intentie totusi).

La ore are o intuitie care o ajuta sa nimereasca toate raspunsurile corecte, iar de cateva ori a reusit chiar sa manipuleze gandurile profesorilor.
De asemenea, poate comunica cu oamenii marii, fiinte supranaturale ce traiesc in marile si oceanele de pe Pamant. Intr-un numar trecut, l-a ajutat pe unul din ei, pe nume Chance, sa se intoarca in mare.

Articol scris de Grampa. Acest articol NU este luat din revista; va rugam sa nu-l copiati.