Aname
Avatar-Aname
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #5219
Puncte: 143
Monede: 1380
Posturi: 14 (0.01%)
Comentarii: 7 (0.01%)
Chatbox: 12 (0%)
Sunt o fata plina de viata, iubitoare de glume precum Irma, iubitoare de apa si inot ca Will, pasionata de moda precum Cornelia, timida ca Taranee si o desenatoare iscusita ca Hai Lyn!
(clic aici)

Statistici
Data inregistrarii:Jo mar 14 2013, 09:41
Acum 7 ani, 10 luni, 2 saptamani, 0 zile, 8 ore, 11 minute, 31 secunde
Ultima vizita:vineri 03 ianuarie 2014 - 17:18:53
( Acum 7 ani, 0 luni, 2 saptamani, 5 zile, 0 ore, 33 minute, 50 secunde )
Numar de vizite:30
Poza-Aname
Posturi scrise
Comentarii scrise
Rating

<< membrul anterior [ bibi bibi ] [ Untitled. ] membrul urmator >>

Comentarii (in ordine invers cronologica)

21 apr : 09:40 Raporteaza comentariul
XxClauxX
Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.
Avatar-XxClauxX
Discipol avansat

Membrul nr. #5210
Comentarii: 107
Posturi: 93
Puncte: 318
Monede: 1500
Miros: Levantica
Care e numele tau de familie?

Expunerea prelungită la drăgălașenie poate afecta raţionamentul si constiientul dvs.


16 mar : 13:29 Raporteaza comentariul
ellisa

Dragonul Pamantului

Membrul nr. #3259
Comentarii: 708
Posturi: 1665
Puncte: 1811
Monede: 818
Miros: Caramel
Bun venit!15 mar : 13:37 Raporteaza comentariul
tanii :3

Avatar-tanii :3
Elev la Sheffield

Membrul nr. #5213
Comentarii: 4
Posturi: 0
Puncte: 10
Monede: 0
Miros: Naftalina
Bun Venit!! ^^

Şi visul meu nu are limite :315 mar : 08:28 Raporteaza comentariul
Ka

Ucenic vrajitor

Membrul nr. #5003
Comentarii: 50
Posturi: 259
Puncte: 84
Monede: 100
Miros: Sange
Welcome14 mar : 22:01 Raporteaza comentariul
Kira.
Feelings die, but memories don't.
Avatar-Kira.
Maestru al elementelor

Membrul nr. #4755
Comentarii: 312
Posturi: 1486
Puncte: 1307
Monede: 980
Miros: Levantica
Bun venit.Sttaaarss 14 mar : 18:24 Raporteaza comentariul
XxClauxX
Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.
Avatar-XxClauxX
Discipol avansat

Membrul nr. #5210
Comentarii: 107
Posturi: 93
Puncte: 318
Monede: 1500
Miros: Levantica
10 steuluteeee

Expunerea prelungită la drăgălașenie poate afecta raţionamentul si constiientul dvs.


personajele WITCH in detaliu 14 mar : 11:17 Raporteaza comentariul
Aname

Avatar-Aname
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #5219
Comentarii: 7
Posturi: 14
Puncte: 143
Monede: 1380
Will Vandom - Conform revistei WITCH România, Will Vandom (numele său real este Wilhelmina Vandom) este o tânără adolescentă cu păr roșcat, mediu, răvășit rebel pe fruntea sa. Ochii mari, căprui, pielea deschisă la culoare. Este o fire timidă în viața de pe pământ, dar extrem de îndrăzneață în lupta cu răul și foarte responsabilă însă și o excelentă prietenă. Are o pasiune specială pentru animale în special broscuțele, colecționând obiecte cu ele. De asemenea, îi plac și computerele. Materia preferată este informatica. Locuiește la periferia orașului împreună cu mama sa, Susan Vandom. A avut un pârș, Ghiro, dat în dar de prietenul ei, Matt, însă acesta a murit. Will are puterea chintesenței și a primit să fie păstrătoarea Inimii Kandrakarului, un medalion ce are puterea de catalizator. Este liderul grupului și face totul așa cum trebuie. Ea mai are și neobișnuita putere de a vorbi cu aparatele electrice. Le poate face să funcționeze chiar și fără curent electric. Mai poate, la fel ca și prietenele sale, să se teleporteze pe distanțe lungi. Este născută în zodia Capricornului, pe data de 19 ianuarie. Susan Vandom este divorțată de tatăl lui Will și se îndrăgostește de profesorul de istorie al lui Will, domnul Colins, iar în viitor cei doi se căsătoresc cu acceptul lui Will de a avea un nou tată. Will ia cursuri de înot și îi place să facă sport. Nu îi plac hainele elegante, ci doar pe cele sport, sexy și comode. Deseori îl ajută pe bunicul prietenului său, Matt Olsen, la magazinul acestuia de animale. Când Shagon îi capturează trupul lui Matt, Will se simte singură și distrusă, dar cu ajutorul iubirii Matt reușește să se elibereze.
Irma Lair este fata cu părul ondulat, șaten deschis, ochii albaștri-vernil, piele deschisă la culoare. Are în puterea sa apa, reușind să controleze orice fluid. Locuiește într-o casă cu grădină în față, alături de mama sa vitrega, Anna Lair, tatăl său, Tom Lair și fratele său mai mic, Christopher Lair. Irma poate sta ore în șir în apă. Este cea mai glumeață din grup și uneori devine enervantă. Se ceartă deseori cu Cornelia. Este curioasă și o adevărată „gură-spartă”. Îi plac dulciurile și să lenevească. Materia ei preferată este geografia (deși școala e locul cel mai puțin iubit de Irma). Este născută pe data de 13 martie, in zodia Pești. Ea poate vedea viitorul pe apă. De asemenea adoră petrecerile. Irma nu-l poate suporta pe Christopher. Anna Lair nu este mama ei adevărată, tatăl ei recăsătorindu-se după ce mama ei a murit. Irma a învățat să o accepte ca și când ar fi fost mama ei adevărată. Stilul ei este sport și rebel. O adoră pe Karmila, iar prietenul ei este Joel, pe care îl alintă Jo. Martin este băiatul tocilar îndrăgostit nebunește de Irma, cel care reușește să o enerveze tot timpul și se ține după ea încercând să capete o întâlnire.
Taranee Cook este gardiana cu părul mov, închis la culoare, scurt, ochelari, ten închis la culoare. Este o fire isteață, gata mereu să-și ajute prietenii. Îi plac muzica clasică și fotografia, însă urăște gândacii și păianjenii. S-a născut pe data de 23 aprilie, in zodia Berbec. Stă într-o casă alături de mama sa, Theresa Cook, tatăl său, Lionel Cook și fratele său mai mare, Peter Lancelot Cook. Stăpânește focul și poate face incandescent orice obiect. Are puterea de a citi gândurile. Materia sa preferată este matematica. Taranee nu poate să aducă animale acasă, deoarece tatăl ei este alergic. Este o fată veselă și politicoasă și îi place mult dansul; are simțul răspunderii și îi este teamă că cineva ar putea să o certe pentru că nu a făcut ceva bine. Se înțelege bine cu fratele său Peter și sunt foarte apropiați. Mama ei este judecătoare, iar tatăl avocat.
Cornelia Hale are părul blond, lung, pe spate. Are ochii migdalați și albaștri. Tenul ei este deschis. Este o persoană cu capul pe umeri, hotărâtă. Corneliei îi place patinajul artistic foarte mult, având nenumărate medalii. Materia preferată este istoria. Cornelia locuiește într-un cartier rezidențial, alături de mama sa, Elizabeth Hale, tatăl său, Harold Hale, sora sa, Lilian Hale (pe care o alintǎ spunându–i "maimuțica" și motanul primit în dar de la Will, Napoleon. Are putere asupra pământului, poate face plantele să crească, să facă găuri în ziduri și să miște obiecte cu gândul, telekinezie. Este cea mai elegantă dintre W.I.T.C.H. Este zodia Taur, fiind născută pe 10 mai. Cornelia poate să vindece rănile. Este îndrăgostită de modă și de asemenea se îndrăgostește foarte ușor. Iubitul ei a fost Caleb, dar acesta a fost nevoit sa se întoarcă in Meridian. În prezent este cu Peter, fratele lui Taranee. Este visătoare și frumoasă. Visează să ajungă celebră și să fie aclamată. Îi plac mirosurile suave și delicate.
Hay Lin are părul negru,drept și lung, iar chipul sau are trăsături chinezești. Este visătoare și simpatică. Își dorește să întâlnească un marțian în carne și oase. Este pasionată de desen și design. Materia preferată este aceeași ca și pasiunea ei. Locuiește cu mama și tatăl său deasupra unui restaurant chinezesc numit „Dragonul de argint” care este chiar al lor (e nevoită de multe ori să dea o mână de ajutor cu bucătaria etc.). Stăpânește aerul, poate citi memoria viselor. Este cea mai distrată fată din grup. Este zodia gemeni, fiind născuta pe 4 iunie. Este foarte atașată de bunica ei care a învățat-o despre puterile ei și despre Kandrakar. Ea crede că își poate da seama cine minte și cine spune adevărul. Stilul ei de îmbrăcăminte este unul original, de multe ori folosind ca accesorii panglici sau șireturi.
Will: Este șefa gardienelor, deține Inima Kandrakarului, are cea mai mare putere: cea a chintesenței dintre toate și este o prietena bună. Este prietenă cu Irma, Taranee, Cornelia, Hay Lin. Se înțelege foarte bine cu toate gardienele și este un lider bun. Este în zodia capricorn și iubește animalele.
Irma: Irma este înnebunită de dulcuri, deține puterea apei, se ceartă deseori cu Cornelia. Irmei nu prea îi place să fie contrazisă, este în zodia pești, și își urăște frățiorul pe nume Christopher.
Taranee: Taranee e cea mai deșteaptă din grup, ea este înțelegătoare, îi place matematica, și e foarte bună cu frățiorul ei Peter care este îndrăgostit de Cornelia.
Cornelia: Cornelia este cea mai la modă din grup, are părul lung și blond, este în zodia taurului, și deține puterea pământului. Prietena ei cea mai bună era Elyon. Se înțelege foarte prost cu sora ei Lilian.
Hay Lin: Hay Lin este foarte talentată la desen, îi plac la nebunie extratereștrii, e în zodia gemeni și are un prieten pe nume Eric care e pasionat de stele și planete.
Prietenii fetelor sunt: -Matt Olsen (iubitul lui Will, un adevărat prinț de poveste) -Nigel Ashcroft (iubitul lui Taranee) -Peter Cook (fratele lui Taranee, care este îndrăgostit nebunește de Cornelia) -Eric Lyndon (iubitul lui Hay Lin) -Caleb (iubitul Corneliei, iubirea sa secretă, și s-ar putea să fie și actualul ei iubit; conducătorul rebelilor din Meridian) –Martin (un tocilar care e îndrăgostit de Irma) –Orube (o fată din Basiliade, care le ajută pe fete să lupte împotriva dușmanilor) -Yan Lin (bunica lui Hay Lin care le-a dezvăluit puterile vrăjitoarelor, locuiește în Kandrakar și este o fostă gardiană a voalului) -Elyon (este sora mai mică a lui Phobos, moștenitoarea tronului din Meridian. De asemenea este și cea mai bună prietenă a lui Cornelia una dintre gardieneAsta mi-a iesit la unul dintre teste 14 mar : 10:53 Raporteaza comentariul
Aname

Avatar-Aname
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #5219
Comentarii: 7
Posturi: 14
Puncte: 143
Monede: 1380
"Solitara
Ai cativa prieteni si nu iti place sa te legi de o singura persoana. Desi te intelegi foarte bine cu toata lumea, din cand in cand ti-ar putea prinde bine cineva (o persoana sau un grup) cu care sa poti vorbi despre tot ceea ce te preocupa."
Nu stiu daca sunt chiar asa, dar cine stie!!!14 mar : 09:56 Raporteaza comentariul
Aname

Avatar-Aname
Discipol al vrajitoarelor

Membrul nr. #5219
Comentarii: 7
Posturi: 14
Puncte: 143
Monede: 1380
Saluuuuuuuuut! Ce ma bucur ca am putut sa-mi fac cont aici, acest loc magic si plin de viata!